MANAFU*

Abonamente Evensys

Multumesc pentru Webstock 2009

Multumesc audientei de la Radisson si din fata monitoarelor pentru orele petrecute impreuna vineri la Webstock 2009 si mai ales pentru aprecieri, sugestii si critici. Editia de anul viitor ne obliga sa fim mai buni.

Multumesc Vodafone Romania pentru continuarea parteneriatului, fara de care nu am fi avut aceasta editie, pentru resursele alocate si invitarea celor doi speakeri de la Londra: Bob Rapp si Sharifah Amirah.

Multumesc echipelor Evensys si Eventive pentru dedicarea 200% si punerea in scena a celui mai grandios eveniment facut (de noi) pana acum pentru comunitatea online. Si pentru ca mi-ati suportat plecarea la Milano inainte de eveniment.

Multumesc celorlalti sponsori (Microsoft, LG, Adobe, Kaspersky, Cuculand) pentru creativitate, suport si continut, pentru ca au inteles ca sunt la fel ca si noi parte din eveniment si s-au implicat activ in organizarea lui.

Multumesc echipelor MB Dragan, Radio Lynx si Implement Studio pentru suport-ul oferit evenimentului in mediul online.

Multumesc Crumpler pentru premiile oferite.

Multumesc Cuculand, Voxline si Spixii pentru ca ne-au oferit Twitter Wall.

Multumesc tuturor vorbitorilor pentru ca ne-au oferit un program complex, care a atras un val mare de aprecieri. Succesul evenimentului li se datoreaza in mare parte.

Multumesc voluntarilor care au muncit cot la cot cu noi pentru a oferi un eveniment cu cat mai putine defecte. Si lui Silviu Istrate, “twitterist” oficial la @webstock09 in timpul evenimentului.

Multumesc juratilor de la Webstock Awards pentru orele petrecute in aprecierea inscrierilor si tuturor celor care si-au inscris proiectele.

Multumesc partenerilor media si celor care au promovat pe bloguri sau Twitter evenimentul.

Multumesc tuturor celor care au scris despre Webstock.

Comentează