MANAFU*

Abonamente Evensys

Life: Echipa de la ASE

Ma gandeam astazi ca ar fi tare ca studentii de la ASE sa se mobilizeze si sa spuna “Bila ramane aici!”. Dar asta ar insemna sa si castige. Exista deja o gasca de la Poli care si-a pus ambitia sa “ia” bila.

Un dialog direct, onest cu publicul

Alxandru Paius, senior parner la Image PR, vede ascensiunea social media, insa pentru moment media relations reprezinta cel mai solicitat serviciu in relatiile publice. Pentru viitor vede o complementaritate intre social media relations si media relations. Aceste idei fac parte dintr-un punct de vedere, solicitat de Strategist.ro, ce a avut ca inspiratie postul Public Relations Glue Factory, de pe blogul Lewis 360.

Blogs: De pe Strategist.ro

Iar vin cu cateva posturi de pe Strategist.ro: Un dialog direct, onest cu publicul Bloggerii si relatia cu brandurile Reclame cu continut de pe bloguri Barometrul blogosferei (septembrie 2009) p r o m oGadgeteer: Ce spun bloggerii despre gadget-uriMobileMarketer.ro: Noutati, analize si studii de caz din mobile marketing

Online: Piata online conform Media Fact Book 2009

Iata cateva date din proaspat lansatul Media Fact Book 2009 (by Initiative Romania): 70% crestere a pietei online in 2008 fata de 2007 3% cota de piata a online-ului din volumul total de media spendings (net). 51% din bugete s-au dus pe bannere 600% crestere pentru video advertising fata de 2007 15 – 20% scadere asteptata in 2009 pentru cheltuielile nete in online. Restul datelor le gasiti aici.