MANAFU*

Abonamente Evensys

Life: Ce sa faci la un eveniment

Impartaseam aseara la Web-Club cu echipa de la 648 cateva idei pentru promovarea VP Factory si ma bucuram ca au venit si cu omul de PR, care incerca sa stabileasca contacte cu cat mai multi bloggeri si ziaristi, cerand totodata feedback pe solutia lor.

Si cum cu cateva zeci de minute inainte, Vladimir vorbise despre puterea relatiilor si networking-ului la Londra si San Francisco, ma gandeam ca e important sa fii pro-activ la evenimentele industriei, sa cauti sa fructifici cat mai mult resursele la fata locului pentru raspunsuri si idei pe care probabil nu le-ai fi putut obtine printr-un mail trimis din senin unor oameni pe care ii consideri importanti sau utili.

Acum cateva minute m-a sunat un jurnalist sa imi ceara contactele celor 5 antreprenori care si-au prezentat proiectele la Web-Club. In secunda urmatoare mi-am dat seama cat de importante sunt deodata cartile de vizita pentru cineva care incearca sa isi promoveze ideile.

Esential este deci sa ai la tine mereu carti de vizita si sa initiezi discutii cu oamenii interesanti de la evenimente. Ce ar mai fi important de stiut / facut cand participi la un eveniment?

Comentează