MANAFU*

Abonamente Evensys

Life: Trophy Tour in Bucuresti

Ieri Uefa Champions League Tophy Tour s-a oprit si in ultimul oras romanesc, Bucuresti. Evenimentul a fost marcat de o conferinta de presa organizata de UniCredit si Uefa in cortul special amenajat in parcarea din Piata Constitutiei.

Anca Nuta, director de comunicare UniCredit Tiriac Bank, Helmut Duckadam, ambasador al Uefa Champions League Trophy Tour in Romania, Rasvan Radu, director executiv UniCredit Tiriac Bank si Kimmo Bellman, reprezentant Uefa, le-au explicat celor prezenti rolul si obiectivele Uefa Champions League Trophy Tour.

Nu pot sa nu amintesc de muzeul din incinta cortului special amenajat in care au putut fi admirate tricouri, ghete de fotbal sau mingi care au facut istorie in cea mai importanta competitie de fotbal european.

Periplul Uefa Champions League Tophy Tour in Romania s-a incheiat odata cu oprirea din Bucuresti. A fost o initiativa laudabila pusa in practica de Unicredit si Uefa Champions League, o initiativa care a starnit emotie si bucurie prin toate orasele prin care a trecut.

Mai aveti timp si maine sa vedeti trofeul.

Adi Zabava

Comentează