MANAFU*

Abonamente Evensys

Tech: Despre lansarea Windows 7

Cand am intrat in campania Microsoft pentru sustinerea lansarii Windows 7, mi-am zis ca trebuie sa vad si eu ce poate noul sistem de operare. Pentru ca folosesc zilnic, de cativa ani buni, sisteme Apple, am cerut amicilor de la Panasonic un Toughbook. (Tare laptop!).

M-am luat cu treaba, multa treaba si am tot amanat instalarea. De cateva zile insa, de cand a fost anuntat oficial, abia astept sa instalez si eu Windows 7, sa vad ce poate. Nu ma dau mare tester de sisteme de operare, dar buzz-ul din jurul acestei lansari m-a facut mai curios ca oricand.

Am citit si ce au scris altii pe afara (Lifehacker, Tim Sneath) si m-am uita pe materialele primite in campanie. Deci pentru mine urmeaza testul efectiv.

Windows 7 va fi disponibil in limba romana incepand cu 31 octombrie 2009, iar lansarea este sustinuta de o serie de oferte pentru PC-uri cu sistemul de operare preinstalat, propuse de parteneri si retaileri (pe care ii gasiti pe www.fii-destept.ro).

Lansarea noului sistem de operare in Romania pentru mediul de business va avea loc pe 5 noiembrie 2009, iar in zona consumer va avea loc pe data de 6 noiembrie, la Sala Polivalenta, printr-un concert cu Gorrillaz Sound System, Underworld si Dubfire.

Sub sloganul “PC-ul, nimic mai simplu!“, campania de comunicare pentru aceasta lansare va cuprinde atat elemente de comunicare online si offline, cat si elemente de comunicare neconventionala.

Ca parte a comunicarii online, in cateva zile, pe site-ul 7recorduri.ro va porni un concurs inedit de batut recorduri. Vor fi asadar 7 recorduri de depasit in 7 zile in domeniile: jocuri, foto, prieteni, film, aplicatii. Concursul se desfasoara intre 30 octombrie si 5 noiembrie.

Comentează