MANAFU*

Abonamente Evensys

Blogs: Despre ce este acest blog

In curand voi face 4 ani de blogging constant. Si daca ma gandesc bine, blogul este hobby-ul de care a rezistat cel mai mult si a avut cea mai mare influenta asupra mea.

Daca ma uit la evolutia numarului de vizitatori, vad o crestere domoala dar sustinuta. Nu am dat lovituri in trafic si nici nu mi s-a dublat audienta de la an la an. Mai mult, faptul ca cei mai multi (70%) ma citesc prin rss reader ma face sa cred ca am construit o relatie cu vizitatorii de-a lungul timpului si ei au acceptat blogul asa cum e. Este posibil sa ii cunosc chiar pe mai toti sau sa ne fi intersectat candva drumurile.

De ce am facut acest intro? Se pare ca exista indivizi care nu stiu ce inseamna un blog personal si se gasesc sa comenteze sub anonimat. Din pacate pentru ei, am decis de ceva vreme sa moderez comentariile si sa nu permit comentarii anonime sau fara o identitate clara.

Cred ca cei mai multi vizitatori vin aici pentru a vedea ce mai fac, ce mai pregatesc sau ce am descoperit. Nu fac analize, nu urmaresc evenimentele curente, nu fac politica si nici nu pozez intr-un justitiar.

Unii ar vrea sa auda mai multe opinii din partea mea. Cu parere de rau, am decis de ceva vreme sa tin parerile pentru mine. Si cred ca atitudinea asta m-a ajutat. Dar pot sa recomand oricand oameni cu opinii interesante.

Altii probabil spun ca promovez cam mult ceea ce fac (evenimente, proiecte etc). Ce altceva as putea scrie cand eu imi petrec majoritatea timpului facand anumite lucruri.

Sunt oameni care se supara si ma apostrofeaza (anonim) ca promovez prea multe lucruri. Da, primesc multe invitatii sa testez sau sa intru in campanii, pe unele le refuz, pe altele le accept. Si uneori sunt platit pentru asta. O fac pentru ca sunt un sustinator al marketing-ului si PR-ului prin social media.

Acesta nu este un post arogant, ci doar unul sincer. Asta sunt si asta fac. Si cred ca tot ce spun e de bun simt. Fiecare isi pune mobila in casa cum vrea si isi aranjeaza canalele pe telecomanda dupa cum ii place. Asa e si pe bloguri. Nimeni nu are niciun drept asupra blogului meu. Iar eu la randul meu trebuie sa imi asum orice consecinte ar avea scrierile mele. Daca nu iti place ceea ce vezi, nu mai citi. Eu asa fac. Foarte simplu, nu?

Alte pareri?

Tags: ,

1 comentariu

  1. […] read a very interesting post (unfortunately it’s in Romanian and I don’t have the time to translate it) called: “What is […]

Comentează