MANAFU*

Abonamente Evensys

Events: 28 de specialisti vorbesc la Marketing360

Am anuntat discret acum ceva vreme ca pregatesc a doua editie a evenimentului Marketing360. Prima a avut loc acum 3 ani si jumatate. Practic, a fost evenimentul cu care Evensys s-a lansat pe piata. Atunci am reusit sa fim sold-out, avand 450 de participanti.

Acum reluam evenimentul. Si desi am renuntat intre timp sa mai facem evenimente de industrie generaliste, ne-am propus cu Marketing360 sa trecem peste prezentarile inspirationale si sa vorbim despre lucruri practice. Si ne bazam pentru asta pe cei 28 de speakeri invitati sa vorbeasca.

6 motive pentru care un om de marketing nu ar trebui sa rateze Marketing360:

O DEZBATERE CU GREUTATE
Deschidem evenimentul cu o dezbatere deschisa, onesta si realista despre piata de marketing locala, in care Cosmin Alexandru va discuta cu nume cunoscute in domeniu.

UN PANEL DE SPECIALISTI INTERNATIONALI
Continuam cu solutiile si ideile oferite de o serie de specialisti straini care activeaza pe piata locala. Cu o viziune proprie, acestia vor pune degetul pe rana si vor cauta solutii clare pentru problemele marketing-ului local.

MARKETING SI ADVERTISING CU CARTILE PE MASA
Dupa pranz nu vorbim din carti, dar invitatii vor arunca cartile pe masa. Marketingul are destule probleme acum, am ales cateva din cele mari pentru aceasta sesiune.

LA VITEZA NEW MEDIA
Ultima conferinta este pentru toti cei deschisi la minte catre noi solutii. De fapt, orice marketer ar trebui sa fie asa. In aceasta sesiune, unii se vor mira, altii vor nota. E despre inovatie, idei low cost si eficiente, asa cum vrem cu totii!

IDEI GALORE
Sapte oameni magnifici din advertising vin sa testeze idei out-of-the-box. Ei se intalnesc la Marketing Arena, un spectacol de marketing, asa cum ne place noua sa il numim!

UN PACHET DE INFORMATII UTIL
Fiecare participant inregistrat primeste un abonament pe un an la Business Standard, un abonament pe un an la Money Express, o copie a studiului Marketing in timp de criza (Daedalus Millward Brown) si una a studiului Marketing in retelele sociale (Daedalus Millward Brown).

Programul complet si vorbitorii sunt aici. Ne vedem la eveniment!

(Am pus la inceput un slideshow cu imagini de la prima editie, din colectia lui Alin, unul dintre primii parteneri ai Evensys si co-autor al Marketing360)

Comentează