MANAFU*

Abonamente Evensys

Gadgets: Vedetele Nokia de iarna

Poate asa s-a nimerit sau poate ca Nokia s-a gandit ca sfarsitul lui noiembrie e cel mai bun moment pentru a lansa pe piata doua dintre cele mai asteptate modele ale sale: E72 si Nokia N97 mini. Vin sarbatorile si e o perioada in care cheltuim un pic mai multi bani. Chiar si in an de criza.

E72 vine dupa o lunga asteptare a fanilor E71. O colega ma intreaba de vreo trei luni: “A venit? Cand vine? Nu suni si tu la Nokia sa intrebi?. Este telefonul pe care probabil mi-l voi lua dupa ce termin contractul cu BlackBerry. Dar nu ma pripesc, astept sa pun si eu mana pe el, sa ii verific niste features: functia copy/paste e esentiala pentru mine acum!

Am pus mana un pic pe N97 mini. Si mi-a placut. Nu m-am dat in vant dupa fratele mai mare cand a aparut acum cateva luni bune. De fapt, nu prea ma omor cu slider-ele. Prefer telefoanele gen E72. Revenind la mini, mi se pare impachetarea perfecta pentru un slider. Compact, nici prea mare, nici prea mic si cu o tastatura “aerisita”. Il recomand fanilor!

Cititi cateva pareri despre aceste modele pe Gadgeteer.ro.

Tags: ,

Comentează