MANAFU*

Abonamente Evensys

Life: Am trecut si la Internet Banking

Am fugit mereu de platile lunare de orice fel. De cele mai multe ori, am prins cozi, multi pensionari, certuri, cozi anarhice, galagie, alti pensionari etc. Asa ca la un moment dat pot spune ca am “delegat” aceste sarcini.

Webcard-ul meu de la ING a venit la pachet cu serviciul de homebanking si cum tot trebuie sa ii testez capacitatile, am ales sa platesc cateva utilitzati: lumina si gazele.

Acum, nu are rost sa va povestesc pas cu pas procesul. E destul de simplu, iar aplicatia de pe HomeBank.ro functioneaza destul de OK si este destul de intuitiva, ceea ce e mare lucru la multe site-uri locale. Singura observatie o am la nivel de design, dar aici deja am pretentii prea mari pentru un serviciu care trebuie doar sa isi faca treaba, vorba romanului.

Cineva imi povestea ca la plata utilitatilor se mai intampla sa nu observe furnizorul ca i-au intrat banii in cont si sa iti trimita o echipa sa iti taie toate cele, asa ca mi-am salvat platile just in case.

Desi sunt destul de legat de Internet, nu imi dau seama acum de ce am pus o bariera platilor online pana acum. Si nu sunt singurul.

Test-Drive ING Webcard

Comentează