MANAFU*

Abonamente Evensys

Events: Poti sa fii blogger oficial al NetCamp


Ne-am gandit sa deschidem portile NetCamp blogosferei si sa oferim impreuna cu Nokia posibilitatea de a participa gratuit la eveniment pentru 4 bloggeri pasionati de tehnologie.

Practic, cautam acum bloggerii oficiali ai NetCamp, care vor avea acces la toate sesiunile evenimentului si vor crea continut despre eveniment, pentru ca in final, creatiile lor sa fie incluse intr-o sectiune speciala pe Nokia.ro.

Fiecare blogger oficial va fi dotat pentru o zi (9 decembrie) cu un Nokia N97 pe care il va folosi pentru a relata, consemna si inregistra momente din cadrul evenimentului.

Care sunt cerintele pentru a deveni blogger oficial?
Cautam clar oameni activi in social media, posesori de blog, conturi pe Twitter si Facebook. Pasiunea pentru blogging, social media si mai ales tehnologie trebuie probata cu referinte anterioare de pe blogul personal (insemnari, participari la evenimente etc).

Cum se fac inscrierile?
Cei interesati pentru “postul” de blogger oficial sunt invitati sa trimita un e-mail pe adresa office [@] evensys [.] ro in care sa specifice numele si datele de contact, alaturi de trimiteri catre blogul personal si conturile de Twitter si Facebook. Pot fi specificate orice alte informatii relevante pentru profilul personal.

Anul trecut, cinci bloggeri au fost inclusi in acest program, iar ceea ce au creat ei puteti vedea aici.

Comentează