MANAFU*

Abonamente Evensys

Personal: Ce am facut in 2009


Initial am vrut sa scriu un post pe ideea “100 Things I Did in 2009“, imprumutata de la Dragos Roua. Dar parcurgand arhiva blogului, am ajuns sa ma gandesc mai degraba la ce urmeaza sa fac in 2010 cu tot ce am facut in 2009. Multe lucruri initiate anul acesta au bataie lunga. Si fiindca am zis ca in vacanta imi fac planul pe 2010, e o ocazie buna acum sa vad cu ce raman si la ce renunt. Aici m-am inspirat de la Bobby.

RoTwitter Survey
Am vrut sa vad la inceput de an cine sunt oamenii de pe Twitter. Voi reveni cu RoTwitter Survey la inceput de 2010.

Top Social Brands
Cred ca e o idee buna sa gasim cai de promovare a companiilor ce se evidentiaza in social media. Acest top a fost o asemenea idee, implementata in cele din urma de revista Biz. Probabil il vor relua si in 2010.

WeWorkWeb
Trebuia sa fie o comunitate de web desingners & developers ridicata peste cateva retele sociale. Am folosit-o ca o platforma de anuntare a unor evenimente de profil. In 2010 se va transforma in altceva. Detalii in curand.

Social Media Workshops
Inca de anul trecut am initiat o serie de seminarii despre social media. Cele mai multe au fost intalniri de introducere in acest fenomen. Anul viitor voi reveni cu seminarii specializate.

Lucky 7
Am vrut sa ofer cat mai multe ocazii start-up-urilor locale sa se prezinte comunitatii. Am reusit sa pun in scena doua asemenea intalniri. Renunt la idee in 2010.

Strategist.ro
Cred ca viitorul apartine blogurilor nisate, iar Strategist s-a dorit a fi un blog despre social media, legat de activitatea mea cu Prodigy. Am decis sa dau un refresh pozitionarii mele in aceasta zona, iar continuarea blogului in aceasta formula este pusa sub semnul intrebarii.

Microjobs.ro
A fost si este o idee frumoasa. Si chiar am visat ca devin antreprenor online cu acest proiect. Conditiile de piata nu au fost tocmai favorabile, asa ca am lasat proiectul sa “mearga singur”. Nu il abandonez, ma gandesc la o relansare in 2010.

Video Online
Pentru campania “Viata dupa Colectare” am gandit si “regizat” un clip video online. A fost o experienta interesanta. In 2010 mi-am propus sa mai incerc acest teritoriu.

RoSocialMedia.Tumblr.com
Curios fiind sa vad ce e cu cu platforma de microblogging Tumblr, am creat o pagina cu diverse informatii despre social media. Il voi continua si in 2010. Nu imi consuma foarte multe resurse.

AmLansat.ro
A fost o idee usor de realizat. Nimic mai mult. Am lansat ideea si am lasat-o asa fara a avea planuri de dezvoltare pentru ea. Voi renunta la proiect in 2010.

mCombinator
Mi-am dorit sa imi creez un grup de networking si colaborare si chiar sa initiez intalniri lunare. Am strans o serie de nume din randul colaboratorilor mei de pana acum, insa nu am facut si altceva. Nu imi propun sa merg mai departe in 2010.

Gadgeteer.ro
Un program de brand ambassadors mixat cu campanii de teste realizat cu sprijinul Vodafone. Va continua cel putin in prima jumatate a anului.

Posterous.com
Am lansat inca un blog personal, cristianmanafu.posterous.com, pe care trimit diverse noutati primite pe e-mail. Ele ajung in cele din urma si pe Twitter. Este simplu de actualizat, deci o sa ii acord din cand in cand putin timp si in 2010.

Blogger Relations Survey
Un mic sondaj facut pentru a arata oamenilor de comunicare ca exista un interes al bloggerilor fata de diverse campanii. Inca nu stiu daca il voi relua anul viitor.

1000eu.ro
O alta idee pe care vroiam de ceva timp sa o vad pusa in practica. A fost si este doar un simplu tool. Ramane in continuare o alta interfata de a ajunge pe Balaur.ro, iar dezvoltarea ulterioara va depinde de echipa din spatele site-ului.

TwitterWall.ro
Un agregator simplu de tweet-uri despre evenimente. Il voi implementa si in 2010 la evenimentele Evensys, dar vom face si o oferta comerciala pentru cei interesati sa il foloseasca.

SeedMoney Advisor
Am acceptat invitatia SeedMoney pentru ca mi s-a parut o idee buna. Am ales sa intru ca advisor la AdCaptcher. Ramane de vazut in 2010 ce propuneri vor aparea si mai ales cat timp voi avea pentru asta.

Launch48
A fost un efort fizic, psihic si financiar din partea mea. A fost pur si simplu un eveniment oferit gratuit de catre Evensys antreprenorilor online de la noi. Eu am fost multumit de cum a iesit. La inceputul lunii viitoare voi discuta cu echipa de la Londra despre continuarea pe plan local a evenimentului.

Nu am inclus aici celelalte evenimente (multe, de altfel) pe care le-am facut anul acesta, nici experientele personale, campaniile desfasurate pe blog ori cele sociale sau activitatile de la Prodigy. Deci am facut si alte lucruri!

Sustine si tu un grup de copii deosebiti. Sustine-l si tu pe Razvan!

Comentează