MANAFU*

Abonamente Evensys

Fun: Cum as arata in Avatar

Nu m-am gandit pana acum cum as arata eu ca bastinas Na’vi. S-a gandit insa McDonald’s sa faca o aplicatie online care iti transforma poza intr-un avatar veritabil. Incercati pe Avatarize Yourself.

Online: Proiect 1000 a ajuns la final

Mi-a placut mult ideea Proiect 1000. Mi-ar placea sa vad mai multe agentii de tot felul implicandu-se in asa ceva. Am aflat ca cele 1.000 de ore de design si development oferite de X3 Studios au fost epuizate. Situatia la final arata cam asa: 16 luni a durat initiativa. 125 de proiecte au aplicat 101 au fost ONG-uri 24 au fost start-up-uri 37 dintre ele au fost acceptate in program 18 s-au materializat. Felicitari inca o data echipei lui Stefan!

Online: Ce mai pregateste AdCaptcher

Cum era de asteptat, primele teste ale platformei AdCaptcher au generat si primele idei de imbunatatire. De exemplu, de saptamana viitoare, va oferi publisherilor optiunea de a alege o perioada de timp in care campul de captcha sa nu mai apara celor care l-au completat deja o data. Acest feature vine in sprijinul site-urilor care au foarte multe comentarii si conversatii intre comentatori. De astazi, ne bucuram ca plugin-ul AdCaptcher poate fi descarcat si din directorul WordPress, se poate descarca Mai mult ››