MANAFU*

Abonamente Evensys

Rezultatele campaniei PlanulMeu.ro

vodafone-planul-meuLa o luna de la lansare, pagina de web www.planulmeu.ro a strans 1.031 de rezolutii, iar 68 de utilizatori au decis sa isi publice planurile sub forma unor clipuri video.  PlanulMeu.ro propunea postarea atat sub forma de text, cat si prin mesaje video, a planurilor personale pentru noul an.

Pagina de web a ajuns, la sfarsitul zilei de 7 ianuarie, la 23.011 vizitatori unici si un total de 118.006 vizualizari, utilizatorii fiind preocupati atat de postarea propriilor planuri, cat si de vizualizarea hotararilor publicate de alti membri inscrisi.

Postarile membrilor pot fi urmarite si prin intermediul retelelor de socializare Facebook si Twitter. Pagina de web ii ajuta pe utilizatori sa isi aminteasca si sa isi respecte hotararile pentru noul an, printr-o aplicatie ce trimite mesaje tip reminder, sub forma de e-mail sau de SMS, la intervalele solicitate de acestia.

Alaturi de Vodafone, o serie de bloggeri cunoscuti, precum Arhi, Manafu, Piticu, Vali Birzoi si Zoso au decis sa isi dezvaluie planurile pentru anul viitor. Acestea au fost publicate, in format text si video,  pe blogurile www.arhiblog.ro, www.manafu.ro, www.piticu.ro, www.valix.blogspot.com, si www.zoso.ro, precum si pe canalul YouTube al Vodafone Romania, www.youtube.com/user/vodafonebuzz . Clipurile bloggerilor au depasit, in total, 70.000 de vizualizari.

Comentează