MANAFU*

Abonamente Evensys

La ce sa ne asteptam in viitor?

Stiati ca astazi YouTube a implinit 5 ani? Daca nu, probabil v-a scapat printre atatea stiri despre Google Buzz – inca subiectul momentului, desi apele par sa se fi linistit. Ultima idee despre noua isprava a Google ar fi ca Buzz a depasit Twitter ca numar de utilizatori. Fireste, cu ajutorul Gmail.

Un articol din Mashable spune ca in lume ar fi maxim 25 de milioane de conturi Twitter, in timp ce Gmail ar avea numai in US peste 38 de milioane de utilizatori unici.

E doar o chestiune de cifre, daca vreti, cel putin pentru mine, caci la primul feeling Twitter nu a pierdut batalia. Ba dimpotriva, s-ar putea sa castige de pe urma lansarii Buzz. Acesta e un alt feeling.

Ma uit la mine. Cand s-a lansat Buzz, lumea spunea ca o sa “manance” Twitter si Foursquare si o sa sara la gatul Facebook. Eu folosesc aceste trei servicii si desi sunt mare fan Gmail si cateodata Google, nu imi vine sa ma las de ele. Imi place mult ideea unui personal dashboard sub care sa strang toate activitatile mele “sociale”, insa cred mai degraba in agregarea de pe mai multe platforme decat in utilizarea unui panou central oferit de o singura companie, chiar daca e vorba de Google.

Cum priviti expansiunea Google si mai ales cum va va afecta “social”? Ar fi interesant de aflat cateva idei, caci suntem pe cale in care pe Internet lucrurile se intampla mai repede ca oricand.

3 comentarii

  1. iOAN says:

    Momentan buzz fails for me 🙂
    Nu am nevoie de un panou central, le folosesc pe toate (facebook mai rar) dar cum vreau eu, nu prin buzz.

  2. Mihai says:

    @ioan same feeling here about buzz!

    Dupa parerea mea Google s-a cam pripit cand s-a aruncat cu capul inainte cu buzz in lumea Twitter.. Sunt tare curios daca exista vreo aplicatie tip desktop care sa suporte Buzz (in genul tweetdeck,echofon,etc… pentru twitter!)

  3. Daniel says:

    Nu stiu daca va fi cine stie ce cu serviciul asta dar e naspa ca incepe sa ne cam calce drepturile

Comentează