MANAFU*

Abonamente Evensys

Primul Web-Club din 2010

Incepem intalnirile Web-Club din 2010 intr-o noua locatie: Bucharest Hubb. Iar prima intalnire va fi pe 25 februarie, de la orele 18:30. Vom avea doua teme pentru aceasta editie: Launch48 Follow-Up si Online Start-Up Outlook for 2010. Si ar mai fi ceva, dar las initiatorii sa dea vestea.

Dupa fiecare Launch48, la vreo doua luni, se organizeaza o intalnire in care oamenii din spatele proiectelor dezvoltate in 48 de ore vin sa vorbeasca despre evolutia lor post-event. Cu acest follow-up incepem seara.

Continuam cu o discutie intre antreprenori despre oportunitatile si provocarile anului 2010. Cred ca piata proiectelor online da semne de maturizare si vad o abordare din ce in ce mai realista a ideilor din partea antreprenorilor.

Web-Club este un club de networking dedicat oamenilor din comunitatea online si mobile: antreprenori, agentii de publicitate, dezvoltatori, companii active in new media. Clubul se reuneste lunar de 10 ori pe an. Participarea este deschisa exclusiv membrilor si presei de specialitate. Detalii despre club gasiti aici.

1 comentariu

  1. Piticu21 says:

    Decide-te!!

    tu zici ca pe 25 martie aici, pe site scrie 25 februarie 😉

Comentează