MANAFU*

Abonamente Evensys

Finalistii StartUp Days Timisoara

Prima etapa a StartUp Days s-a incheiat deja de cateva zile. A fost un eveniment reusit, bine coordonat si organizat. M-am simtit excelent la Timisoara, dar despre sejurul meu acolo voi vorbi in alt post. Am trecut deci de etapa selectiei proiectelor, urmeaza cea de dezvoltare efectiva in 56 de ore a celor trei idei finaliste.

StartUp Days, asemenea Launch48, se doreste a fi un loc in care ideile se transforma in proiecte si o ocazie de a cunoaste multi oameni si a invata despre cum se naste un start-up online.

In evenimentul de selectie de sambata au intrat 10 idei. Fiecare initiator a avut la dispozitie sapte minute pentru prezentare si alte cinci pentru intrebari si raspunsuri. Finalistii au fost alesi prin votul audientei si aprecierea mentorilor invitati.

Cele trei proiecte alese au fost:

  • Project Centric Portfolios – un site de prezentare a unor proiecte web, care ofera informatii despre tehnologiile folosite pentru dezvoltare.
  • Chug-a-beer – o aplicatie pentru telefoanele mobile despre diverse drinking games.
  • City Deals – un site care ofera un discount consistent pe zi pe sistemul Ghelir.ro.

Intre 26 si 28 martie, la Valiug, in apropiere de Timisoara, cele trei echipe vor avea o cabana la dispozitie pentru a crea in 56 proiectele propuse.

Comentează