MANAFU*

Abonamente Evensys

Cel mai lung spot TV?


Astazi Vodafone a facut doua anunturi importante: ofera Internet mobil pentru 90% din tara si lanseaza Cartela Internet. Altfel spus, operatorul acopera acum peste 12.000 de localitati si are in oferta un modem prepaid. In plus, a demarat o campanie de comunicare inedita: a filmat o nunta reala in varf de munte, ce a fost transmisa live online pentru a fi urmaite de rudele mirilor. Asa a aparut spotul campaniei.

Din ce am auzit, in seara aceasta spotul integral va fi difuzat o singura data la televizor. Are aproape 3 minute si este probabil cea mai lunga reclama TV difuzata la noi. Si a fost regizata de Cristian Mungiu.

8 comentarii

  1. phidas says:

    Misto reclama, are o idee originala. 🙂 Imi place.

  2. adspedia says:

    Nici nu zici ca e reclama, e o poveste care la final serveste 3 secunde de reclama. Superba!

  3. cristi says:

    Interesanta reclama, dar ma intristeaza faptul ca daca vreau sa beneficiez de oferta, imi trebe un modem usb, pe care il pot achizitiona de la vodafone de pe pagina, dar doar contra unui abonament de date. Ramane maine sa ma interesez la sediu, cum, clar, pot beneficia de oferta. Fara costuri suplimentare, ar fi ideal..

  4. @cristi Salut,
    Acum ai si o optiune prin care nu esti obligat sa iti faci un abonament de date. De ieri este disponibila in magazine Cartela Internet Vodafone. Mai multe detalii gasesti aici: https://www.vodafone.ro/personal/internet-si-date/cartela-internet/index.htm
    O zi buna!

  5. cosmin says:

    Ultima replica nu o inteleg: “Prea mult bateria” sau ce zice?

  6. silvia says:

    Reclama este superba si pentru cei care mai au intrebari nunta a fost pe bune.Am fost in mijlocul actiunii, sunt una dintre rude,felicitari domnului Mungiu si LA MULTI ANI ! a fost ziua dumnealui acum doua zile,frumos cadou. Pentru Vodafone ,sa isi pastreze pozitia de lider.

  7. silvia says:

    Ultima replica este”Ma rog ,pana a murit bateria”

  8. b.Catalin says:

    foarte interesant continutul si metoda de promovare , intradevar original , dar cred c-ar plictisi mult prea multi romani din fata televizorului asteptand cu nerabdare sa-nceapa “Dansez pt tine”.

Comentează