MANAFU*

Abonamente Evensys

LG mai aduce un TV 3D

In seara asta, am trecut putin pe la petrecerea LG data in cinstea unui nou model de televizor 3D: LG Infinia LCD FullHD. Anuntul vine la o saptamana dupa ce compania a lansat primul TV 3D de pe piata noastra. Ce nu inteleg eu e de ce se misca atat de greu furnizorii de continut.

Cand am vazut primul TV 3D, tot un LG, la IFA Berlin, in septembrie, nu stiam de Avatar si ce impact va avea asupra industriei de film. Au trecut trei luni si jumatate de la premiera, exista deja mai multe modele de televizoare de la o serie de producatori si cu toate acestea nu apar filme in format 3D pe DVD.

Ma gandesc ca un business dragut ar fi un “centru de inchirieri filme 3D”, ca pe vremea VHS-urilor (casetelor video, pentru cei mai tineri).

2 comentarii

  1. bogdan b says:

    Hmmmm Cristi tu ai vazut cam cat dureza sa produci un film? Un pic mai mult decat din septembrie pana acum, as zice. Ma tot uit pe IMDB la filme care au deja distributia anuntata, au inceput filmarile si premiera estimata e… jumatatea anului 2011. Nu cred ca e atat de simplu, cu atat mai mult la filmele 3D care implica cu atat mai multa tehnologie (pe langa alte resurse)

  2. Ai nevoie de ochelari la acest TV?

    Mi se pare asa o porcarie sa fi nevoit sa porti ochelarii…

Comentează