MANAFU*

Abonamente Evensys

Pregatesc Mobile Marketing Conference 2010

Am ajuns si la cea de-a treia editie a “Mobile Maketing Conference“, un eveniment pornit in 2008 din entuziasmul meu fata de un medium care va domina comunicarea si nu numai peste putin timp. Si nu am fost singurul entuziast, alaturi de mine venind in tot acest timp Nokia si o serie de companii din domeniu.

Pe 13 mai, la Hotel Howard Johnson, va avea loc asadar Mobile Marketing Conference si pregatim mai multe lucruri interesante.

CONTINUT RELEVANT – De multe ori, discutiile despre mobile marketing ating zone rupte de realitatea noastra. Noi ne-am propus sa fim cu picioarele pe pamant si sa aratam solutii si studii de caz relevante pentru piata locala.

STUDIU DEDICAT – Pentru al treilea an consecutiv, impreuna cu Unlock Research, am lucrat la un studiu despre telefonia mobila in Romania ce va oferi informatii utile oamenilor de advertising si marketing. Rezultatele vor fi dezvaluite la eveniment. Aici vedeti studiul de anul trecut.

MOBILE APPS DEVELOPMENT – Subiectul principal al conferintei este publicitatea pe telefonul mobil, insa in acelasi timp vedem o crestere fenomenala a pietei aplicatiilor pentru smartphones, multe dintre ele avand functii de marketing. Am creat de aceea un eveniment alternativ numit MobileApps Development MeetUp.

2 comentarii

  1. Ionut Mosteanu says:

    Buna treaba!
    ne vedem acolo

Comentează