MANAFU*

Abonamente Evensys

Tu ce scop ai dat blogului tau?

Foto via B Tal

In urma cu doua luni, treceam de pe platforma Blogger.com pe domeniul propriu si pe WordPress. Am iesit atunci cu un layout care a rezistat doar o saptamana. Imi place si acum acel design, dar parca era prea “de site”. Am facut repede altceva, cu care am stat pana acum doua zile. Azi am finalizat noul layout. Tot cu Razvan.

Mi-am dat seama ca blogul este cea mai buna reprezentare a mea in mediul online. Indiferent cat de rapid este Twitter si cat de mult creste Facebook, blogul va ramane landing page pentru prezenta mea pe web. De aceea, am vrut sa creez o legatura si mai puternica intre blog si imaginea mea.

Cred foarte mult ca un blog ar trebui sa aiba un scop. Eu mi-am propus sa arat ceea ce fac si sa impartasesc si altora ce ma preocupa, pentru ca in final sa obtin simpatie si awareness pentru actiunile si proiectele mele.

Tu ce scop ai dat blogului tau?

9 comentarii

  1. Sincer, daca nu aveam un scop nici ca-mi faceam blog. Nu-mi plac blogurile despre “orice, oricand, oricum” – cu mici exceptii – si nu cred ca as putea sa tin unul de acest fel.

    Scopul meu este sa popularizez conceptul de “antrenament de afaceri” (namely: coaching) in online-ul din Romania. Si cum fac asta de aproape 10 ani in offline, mi se pare o prelungire fireasca a raising awareness-ului in care am investit atat timp, efort si creier.

  2. ligiacotea says:

    Sincer…am inceput sa scriu pe blog acum un an,cand am ramas fara loc de munca. Am considerat ca am acumulat niste cunostiinte in diverse domenii, ca am ceva de spus si transmis celorlalti…si nu in ultimul rand consider ca a avea un blog da foarte bine si la CV…adica daca ar fi sa angajez pe cineva care are un blog cu informatii utile, si care imi releva preocuparile persoanei…eu o consider ca fiind un plus. Acum ca am un loc de munca,scriu din placere, a ajuns sa o fac din pasiune, e o provocare de a cauta constant noi teme pentru articole.

  3. Eugen says:

    Blogul actual a trecut prin mai multe faze și mai multe domenii. Acum e o colecție de experimente cu WordPress self hosted care se pare că sunt utile și altora și un fel de portofoliu online când sunt întrebat “Tu ce știi despre WordPress?”

    Până acum a dat ceva rezultate și pe plan material, sunt mulțumit de direcția spre care se îndreaptă.

  4. Ana says:

    Am inceput prin a scrie banalitati din viata mea, si asta pentru ca sa continui traditia jurnalului din adolescenta. Ulterior am descoperit o parte de ce inseamna PR-ul cultural intr-o companie de teatru independent din Bucuresti si de care m-am lasat ca din pacate nu am reusit sa rezist mai mult de 1 an jumate impartitul in 2 job-uri.
    Acum insemnarile mele pe blog se rezuma mai mult sau mai putin la evenimente culturale.

  5. Andrei Boar says:

    Rolul blogului meu personal e strict clasica functie de jurnal, nu vreau sa-i dau neaparat un scop, insa cel de-al doilea blog de care ma ocup, tophabits.ro, are scopul de a ajuta tinerii sa se dezvolte personal. Sunt convins ca oricine poate fi mai bun ca sa-si traiasca viata la potential maxim.

  6. Georgel says:

    Blogul meu e ca un prieten pentru mine, poate fi clasat si ca un blog despre “orice, oricand, oricum”…neinteresant pentru multi. Cum ziceam un prieten pe care l-am uitat de multe ori dar m-am intors pe el de fiecare data.

  7. Marcel says:

    Incercam sa promovam animatia pe computer si sa transmitem celor mai tineri cate putin din experienta noastra. Avand in vedere ca in Romania nu exista inca o scoala de animatie, imi place sa cred ca site-ul este binevenit 🙂

    Nu reusim sa scriem atat de des pe cat am dori pentru ca un articol se reduce, de obicei, la realziarea unui personaj, la o schita sau la realizarea unei mici animatii. Trebuiesc explicati toti pasii cu imagini, detalii, eventual video. Ne strauim 🙂

  8. moto_lady says:

    unul nobil: acela de a crea o parere buna despre motociclisti, a scadea distanta dintre ei si soferi.

  9. Mitza_003 says:

    Hmm….principalul motiv pentru care mi-am facut blog era sa am un loc unde sa postez poze cu locuri prin care am fost si un colt al meu un puteam sa cujetez. Apoi a intervenit pasiunea mea pentru calculatoare si am combinat personalul cu “work-ul”.

Comentează