MANAFU*

Abonamente Evensys

5 stiri de ieri

Foto via Woodley Wonder Works

Abia acum, la final de zi, am reusit sa ajung la blog. Ieri a fost ziua Mobile Marketing Conference si MobileApps Development MeetUp, astazi a fost ziua italnirilor. Am inca vreo 30 de mail-uri necitite sau care asteapta un raspuns, alaturi de alte idei de post-uri. O sa le iau pe rand maine. Pana atunci, trec in revista noutatile de ieri. Le-as fi dedicat pe rand cate un post.

MOBILE MARKETING ASSOCIATION ROMANIA – Mai multi jucatori din piata de mobile au decis sa se reuneasca intr-o asociatie pentru a promova bune practici in acest sector si a se implica in modificarile cadrului legislativ. Anuntul a fost facut la Mobile Marketing Forum. Comunicatul il gasiti pe Re:Fresh.

VODAFONE SOCIAL MEDIA NEWSROOM – Vodafone a lansat ieri un site ce combina un centru media clasic (agrega toate comunicatele companiei din ultimii 4 ani) si un social media newsroom (strange intr-un singur loc toate prezentele din social media).

CLIENTFIDEL.NET – Tot la Mobile Marketing Forum, Timsoft si Voxline au anuntat serviciul online de gestiune a comunicarii cu clientii, ClientFidel.net. Platforma se adreseaza in general organizatiilor mici si mijlocii.

IMPACTUL SOCIAL MEDIA ASUPRA TRAFICULUI SITE-URILOR – Un studiu al Trafic.ro arata ca principalele retelele sociale – Facebook, Twitter, LinkedIn, MySpace si Hi5 – au, insumat, o contributie de sub 1% din totalul vizitatorilor site-urilor din Romania.

STATUS PIMP A FACUT 1 AN – Una din ideile frumoase de anul trecut, Status Pimp, serviciul de publicitate pe Yahoo Messenger, a celebrat ieri un an de existenta. Multa bafta in continuare!

Comentează