MANAFU*

Abonamente Evensys

Castiga un iPad de la Varta

Poti castiga un iPad raspunzand, in comentariile acestui post, la intrebarea: “Tu cum iti incarci bateriile?”. Fireste, este vorba despre cum ne luam doza de energie, ce ne tine in forma sau ne “restarteaza” etc.

Concursul tine pana pe 28 iunie si ofera mai multe cai de a participa: de la posturi pe blogurile personale si mesaje pe Twitter la clipuri video si fotografii sau la “discutii” pe Facebook si raspunsuri pe TPU.ro.

Vezi pe blogul “Incarca-ti bateriile” toate detaliile si ce alte premii sunt oferite in concurs.

UPDATE: Inscrierile in concurs s-au incheiat!

29 comentarii

  1. ovi sirb says:

    Un drum în orice direcţie cu maşina, de cel puţin 100km, cu geamurile deschise şi un Dr Pepper. Ah, viaţă.

  2. Crusher says:

    Cu prietenii. Ne ‘reincarcam’ reciproc. Cand unul din noi are bateriile descarcate, ceilalti il motiveaza. Cum ? Prin diferite vorbe si alte particularitati ce exista in fiecare prietenie.

  3. Liviu says:

    Calaresc :), cand sunt pe cal nu ma mai gandesc la nimic altceva, e modul meu de a medita.

  4. Emil says:

    Hmmm. Cum îmi reîncarc bateriile?
    Aş putea spune că ieşind cu prieteni dar nu e chiar aşa. De când cu serviciul şi cu bebeluşul nu mai am timp prea mult.
    Bateriile mele sunt blogul şi cum “scap” pierd vremea online. Citesc bloguri, site-uri, mă enervez sau zâmbesc la năzdrăveniile altora şi aşa luând pulsul online-ului încep să mă simt mai bine. Bineînţeles că o bucurie maximă este atunci când ating unul dintre “level”-urile care mi le-am propus.

  5. Denisa says:

    Cu o cafea bună, la un serial sau film ușurel, ronțăind ceva (de obicei ceva nesănătos). Sau dormind ca lemnul câte 12-13 ore.

  6. Diana says:

    Ma incarc exact cum incarcau ai mei bateriile in anii ’90 : cand se descarcau, le puneau iarna pe calorifer si mai tineau un pic. Asa si eu – ma incarc tot de la caldura. De la una umana, de data asta.

  7. Cosmin says:

    o fuga la munte face minuni. Si daca nu se poate la munte, atunci cat mai departe de calculator 🙂

  8. Balea Geanina says:

    Salut!

    Sunt mai multe moduri de a-mi incarca bateriile: intodeauna un somn bun face minuni cu nivelul meu de energie. Apoi, o iesire intr-un loc plin de verdeata reuseste sa ma resusciteze fara a da gres. De asemenena, eu imi iau doza de energie din anumite feluri de mancare, cum ar fi fructele, ce imi dau aaaaariiipi. 😛
    Ar mai fi momentele in care lucrez la ceva ce imi face mare placere, care nu ma oboseste, din contra e o oboseala placuta, care imi da mai multa energie decat daca as sta si nu as face nimic. La polul opus, in afara de somn, orice activitate ce presupune statul in casa ma oboseste si imi ia orice ultima vlaga de energie.

    Bafta!

  9. Vlad says:

    La mine e simplu, cand nu mai am energie sau simt ca mi se taie tot cheful ma uit pe desktop, unde am ca background poza unui cockpit de avion. Atunci imi aduc aminte pentru ce invat atatea ore pe zi matematica si fizica:) si simt ca ma impinge ceva de la spate ca sa continui.

  10. Militaru says:

    Cu un film bun, o bere rece, o iesire intr-un bar, o excursie pe munte sau clasicul somn pana la 12.

  11. Cosmin says:

    Natura. Singura sursa de energie inepuizabila. Nu ar trebui sa apelam la lucruri care ne indreapta atentia inspre tehnologie, ca si in timpul pe care il petrecem muncind.
    Imi incarc bateriile iesind in zone cat mai verzi (sau albe, iarna 🙂
    Parc. Munte. Dealuri. Orice face fotosinteza.
    Intr-o zi o sa imbratisez si un copac!

  12. Oana says:

    Hm… bateriile mele se incarca de la promisiunea tuturor lucrurilor care le-ar putea incarca. Asa cam cum te-ai hrani cu reteta de tocanita. Imi promit masaje de la maseuze rezervate cu orele, somnuri de douazeci de ore, saune si bai turcesti, inot seara la nocturna bazinului… iar energia… vine din promisiune si exista pentru ca am nevoie de ea.

  13. puco says:

    Somn, calatorii, internet. 😀

  14. Lucian says:

    Imi incarc bateriile ori vizitandu-mi bunicii unde totul pare dintr-o alta realitate ( paralela ) ori vizitand un loc in natura unde iarasi gasesc alta realitate paralela. Cateodata, cand nu am timp deloc de plecat, cateva ore rupte de realitate la un cinema din zona ma ajuta cat de cat.

  15. GExGE says:

    Dorm sau ma plimb prin parc.

  16. andra says:

    netul, dom’le, netul imi incarca bateriile… vorbesc cu prietenii virtuali ca pe aia din viata reala mai greu ii prind liberi si cu chef de intalnire. asa am ajuns noi.. ne miscam mai greu. preferam sa butonam zi lumina. live long & prosper!

  17. rosoiu says:

    Sala de forta, aerobic si peste 3 L de apa pe zi… :)))

  18. chelbea says:

    Cred in continuare in visele mele.

  19. Lucian says:

    Bateriile se incarca de obicei de la o sursa de energie. Pentru mine sursa de energie este natura: marea sau muntele au efect garantat la mine. In plus mai fur energie pentru a-mi incarca bateriile si de la prieteni .. o sueta cu prietenii ajuta 😛

  20. Anca says:

    Imi incarc bateriile mergand la aerodrom, stand printre avioane si planoare, umplandu-mi narile cu miros de kerosen ars. Daca mai fac si un zbor de macar 30 minute, in simpla comanda, imi incarc bateriile pentru jumatate de an. Acum inteleg de ce eram asa activa in adolescenta – pentru ca zburam zilnic 😀 Noroc ca s-au “inventat pasiunile”… Nu stiu cum supravietuiam fara 😉

  21. De fiecare data cand sunt down imi incarc bateriile deconectandu-ma de la orice inseamna munca si plecand in plimbari la munte sau oriunde exista foarte multa verdeata, la tara, prin parc, oriunde sunt mai putin de 5 oameni pe suta de metri patrati, ies la o cafea cu amici plini de viata, ma apuc sa desenez sau imi aleg task-uri creative dar relaxante, visez cu ochii deschisi.
    Sau cel mai simplu un weekend doar pentru noi cu sotia.

  22. Anteus says:

    De incarcat nu as zice ca e nevoie, ca nu stiu daca se descarca..mai mult as zice ca se umple “cache-u” cu rutina zilnica si din cand in cand e nevoie de un reset. Cum? Se ia bicicleta din cui, se arunca in tren laolalta cu posesorul, se coboara pe un plai mioritic , se strabate miristea pana in varf de deal, se incaleca diavolul si se elibereaza frana si vantul e liber sa iti taie fata la multi km pe ora pe o panta cat mai abrupta .. efectul este garantat. Asta imi scurtcircuiteaza in weekend tot balamucul strans in 5 zile de munca..aproape saptamanal. Nu stiu daca ar tine figura si ptr reincarcarea unui iPad, ar fi ceva:D

  23. gambit says:

    Metoda mea de a-mi reincarca bateriile: ascult muzica. Si daca sunt prea descarcate, ceva heavy metal le reface instant … 🙂

  24. Ianis says:

    Cum imi incarc eu bateriile? E simplu. Ma duc la sediul OTV si-l caut pe domnu’ Barbu. Cand e in pauza de publicitate (asta e mica rau, trebuie sa ma misc repede) ma furisez prin garsoniera (da, se pare ca Danutz l-a lasat acolo si nu in hala noua) si ii montez un sistem kinetic care produce curent electric in marker si incarca pe rand, cate o baterie. Cum fratilor, nu ati vazut cum misca nenea ala markerul? Pai dirijorul e mic copil, barmanul la fel, clovnul de la circ idem. Domnu’ Barbu rulz. Chestia asta are doua beneficii: incarc bateriile la propriu dar si la figurat, pentru ca sigur ma voi distra pe cinste stiind ca fur energie pe sustache de la un mare om…

  25. iorga says:

    SUNT O VARTAAA!

    Mi-am incarcat instantaneu bateriile DATORITA VOUA, cand am vazut tema concursului, astfel incat am decis pe loc sa particip si sa castig.

    N-ai cum sa nu te incarci cu energie si sa nu fii entuziasmat la asa provocare, la asa concurs.
    Ma simt superb, ma simt ca o racheta care e gata de lansare ( cu adrenalina maxima , mai ales la gandul ca poate voi castiga si eu ceva; ar fi primul meu castig la vreun concurs si de fiecare data cand imi voi aduce aminte ca am castigat, imi voi incarca bateriile ,,full-charged”.

    Povestea mea de energizare este simpla dar frumoasa:

    1. Imaginea atasata reprezinta tabloul meu cu vise pe care vreau sa le ating. Este angajamentul meu ca voi lupta pentru realizarea viselor mele, pentru libertate, pentru timp de calitate cu cei dragi, independenta financiara etc. De fiecare data cand privesc tabla cu scopuri, simt cum prin vene curge energie pozitiva, care imi da putere si care ma motiveaza sa lupt ca o leoaica pentru a le indeplini.

    De cate ori privesc tabla, ma simt responsabila de viata mea si atunci imi dau seama ca n-am cum sa trisez, chiar daca sunt dati cand sunt obosita, cand nu mai am atata energie, caci bateriile s-au descarcat . Dar simplul fapt de a o privi imi aduce aminte si imi spune: Chiar vrei sa renunti la visele tale, Loredana? si atunci, iau foc si merg mai departe cu viteza a v-a. Nu vreau o viata modesta, am dreptul la una extraordinara, nu vreau datorii ci independenta, nu vreau la gratar cu ”prietenii” ci pe plajele lumii cu oameni de calitate. (ma instruiesc personal foarte mult, devorez orice site de educatie financiara, dezv. personala — asa am ajuns sa vad si promo de la Varta -pe site-ul https://www.manafu.ro ).

    P.S. partea stanga din tabla cu vise, cuprinde obiectivele pe care doresc sa le indeplinesc pe termen mediu
    iar partea dreapta modalitatile prin care le pot realiza prin afacerea pe care o dezvolt.

    P.S. Pe tabla viselor, puteti vedea ca am trecut inca de cand s-a lansat tableta IPAD faptul ca mi-o doresc foarte mult.
    M-am indragostit de ea pe loc si daca este sa fie a mea , voi avea bateriile incarcate la maxim de cate ori o voi folosi, o voi vedea si voi spune la altii. Visele pot deveni realitate ! Ar fi o minune pentru
    mine sa se intample asa.

    2. Intrucat imi place sa fiu tot timpul activa, energica, apelez si la pietrele pretioase sa ma incarce cu
    energia lor si sa-mi intareasca:
    Loialitatea
    Onoarea
    Respectul
    Entuziasmul
    Daruirea
    Aspiratiile
    Nostalgiile
    Amintirile,

    acestea simbolizand tufa de lauri , etimologia numelui ce-l port.

    3. Pentru mine, viata cu tot ce ma inconjoara e o sursa de energie fabuloasa. O iubesc si incerc sa nu ma las prinsa in labirintul realitatilor pesimiste.

    P.S. Montajul video va releva o parte a personalitatii mele si sper sa va incarce cu energie pozitiva la fel cum ma incarca pe mine. 🙂

    http://www.youtube.com/watch?v=hQHcKsTqeIU

    Post scris pentru concursul “Incarca-ti bateriile!”, organizat de Varta Romania. Link-ul urmator: http://incarcatibateriile.ro trebuie asociat cu textul “Incarca-ti bateriile!”, ca mai sus.

    De cand eu (‘’ Varta ‘’) m-am nascut, (1887)

    Mult timp a trecut…

    Chiar de am peste 100,

    Energia ma ajuta .

    Eu de mic am tot umblat,

    Multe tari am vizitat

    Si la Pol n-am inghetat (1896)

    Ci din contr-am luminat

    Eiii, si prin aer am zburat

    Giganti am alimentat, (1935)

    Chiar pe Luna am calcat (1969)

    In istorie am intrat.

    Cand maricel m-am facut,

    Eu Everest am vazut (1966)

    E frumos, n-ai ce zice,

    Insa VARTA il invinge !

    Acum sunt un campion,

    Iubit si apreciat,

    In lume respectat .

    🙂

    Ca sa nu raman in pana de energie, am grija sa iau o VARTA cu mine ! 🙂

    Ma energizez fiind creativa, originala, invatand de la Donald Trump cum sa gandesc ca un campion, cum sa fiu un star ca Angelina Jolie, cum sa actionez de la G. Bush , cum sa gatesc ca Jamie Oliver, cum sa ma dezlantui de la Tudor Chirila, cum sa fiu o sotie interesanta de la sotul meu.

  26. b.Catalin says:

    De luni sunt in bac , ceea ce inseamna ca sunt deja in febra acestuia , ultima suta de metri .
    Mi-am facut temele constiincios , mi-am pus planurile in ordine si mi-au ca ramas ca rest rest 10 zile . 10 zile de vis in care am evadat din provincie , 10 zile in care am avut timp sa scap de stresul cotidian , respectiv sa imi “reincarc bateriile” pe litoralul romanesc .
    Zile fara stres , briza marii , muzica , cafea , mod offline , etc . Cel mai bun mod de a te reinventa 🙂 . bafta tuturor! o zi buna.

  27. Ciobanu Valentin says:

    imi incarc bateriile cu orice de la apple
    😀

  28. ghizuroi says:

    Un om funcționează (și supraviețuiește – în sensul că se menține sănătos mental) în mod obișnuit cu acele momente-baterii, capabile să îl facă să treacă mai ușor peste greutățile, prostiile, proștii, nedreptățile și imbecilii unei zile, unui moment din trafic sau de la serviciu. Fie el ziua căsătoriei, o partidă bună de sex (cu versiunea dragoste), cele cinci minute în care calci pedala de accelerație până la fund, ascultând Rammstein, ori mult-așteptatul copil care va să se nască, acel moment diferă circumstanțial de la caz la caz.
    În cazul meu, bateriile mi se încarcă instantaneu de fiecare dată când sunt eu (și trebuie să recunosc că serviciul, întâlnirile, zilele obișnuite – rareori îmi dau ocazia să fiu cu adevărat eu). Totuși îmi ies destul de bine întâlnirile cu mine atunci când au loc. Atunci când mă dau pe role (cât mai aggresive cu putință), atunci când sunt pe pârtie, atunci când zbor sau sunt în picaj liber pentru câteva secunde. Atunci când aterizez cu bine. Atunci când știu să cad (conștient fiind că la berea care urmează mă voi mândri cu o frumusețe de vânătaie în fața amicilor de momente extreme – vânătaie care cu siguranță va avea o poveste cu amănunte de la freeze-frame la FFW). Atunci când fotografiez și știu că lumina și umbrele sunt perfecte. Atunci când sunt călare pe motocicletă (și ce povești se nasc în astfel de situații!). Atunci când scriu despre toate acestea. Și, bineînțeles, atunci când particip la acest concurs. Numai ca să povestesc prin ce pățanii am trecut pentru a fi editat filmulețul în timp util ar trebui să povestesc vreme de câteva mii bune de semne. Dar chiar și așa, bateriile îmi sunt deja încărcate pentru vreo câteva zile, în așteptarea anunțării câștigătorului unui iPad.
    P.S.: Da, știu că se oferă și un zbor cu avionul și un salt cu parașuta, dar astea sunt deja checked în cazul meu – nu pentru asta m-am înscris! 🙂 Cu iPad-ul însă aș vrea să leg o strânsă prietenie.
    P.P.S.: Fain concurs!

    Filmulețul: http://www.youtube.com/watch?v=lyZjyidvmiY
    Fotografia: http://farm5.static.flickr.com/4099/4741951946_8a555cba80_b.jpg

  29. Anamaria says:

    Baterimaginatie incarcata…

    Povestea mea e simpla.Am vazut imaginea iPad-ului si de atunci ma urmareste oriunde as merge,in plimbarile pe care obisnuiesc sa le fac singura(…doar eu cu gandurile mele)ca sa ma mai rup putin de agitatia din oras.La fel ca toti concurentii,imi doresc sa-l castig,iar pentru asta am dat buzna in propria-mi imaginatie,singurul loc in care cutia mea craniana e capabila sa imparta podoaba capilara cu o baterie Varta(unde-s 2 puterea creste!).Ca sa vedeti rezultatul am atasat o fotografie recenta cu mine:):
    http://i45.tinypic.com/10i8411.jpg

    Cel mai mult imi place sa creez.Si daca a-ti incarca bateriile inseamna sa mai faci din cand in cand ceea ce iubesti cel mai mult sa faci(pentru mine asta inseamna),prin acest concurs mi-ati dat ocazia sa efectuez o incarcare.Ramane de vazut cat de eficienta este,dar sunt optimista.Doar functionez cu baterii Varta;)!