MANAFU*

Abonamente Evensys

Imi iau iPad!


Gata, m-am hotarat. Imi iau iPad indiferent de ce zice lumea despre el. Mie-mi rezolva cel putin doua “probleme”: o sa ma simt mai confortabil cand fac browsing pe canapea sau in orice alt loc remote si este usor si mic. Evident, nu va lua locul laptop-ului. Si cred ca cel mai mult si cel mai mult, ma voi bucra de lectura unor reviste si publicatii pe aceasta tableta.

Mai sus este un test facut pentru concursul “Incarca-ti bateriile!“, organizat de Varta, care ofera un iPad ca mare premiu. Detalii aici si aici.

Cred, pe de alta parte, ca iPad este cel mai dorit gadget al momentului, chiar daca este asteptat pe piata iPhone 4. Voi ce credeti?

12 comentarii

  1. Aurica says:

    get a kindle!

  2. Kit says:

    La iPad primesti un Kindle gratis. 🙂

  3. Bogdan Pater says:

    M-am jucat si eu cu unul si e suberb. Astept tosusi modelul viitor, sa mai rezolve cateva chestii si sa aibe camera.

    Apoi va fi perfect…

  4. mai ar enevoie de multe imbunatatiri dar e bun si asa, dupa cum ai zis si tu, ai unele avantaje

  5. andrei says:

    foarte bine faci.. pacat ca nu am citit postul asta mai devreme.. ca il aveam cu mine in masina si ti-l aratam sa te joci putin.. ai stat fix in spatele meu la concert :))

  6. Mynsc says:

    Pai daca e cel mai dorit gadget al momentului trebe luat neaparat! De ce ? Pentru ca e cel mai dorit gadget al momentului, clar.

  7. Am kindle si nu se compara cu Ipad. Sunt 2 treburi complet diferite. Cand am chef sa citesc, Kindle e perfect (cu toate ca pe un PDF inca nu face bine zoom nici cu ultimul update).

    Insa daca vreau sa fac un strop de browsing, Ipad e perfect. Astept sa vad competitia cum se misca si daca nu apare nimic mai ieftin si mai bun pana in toamna…

  8. Blogatu says:

    iPhone 4 e cel mai dorit. As cumpara si eu iPad daca ar avea un pret accesibil.

  9. Tiberiu Cazacioc says:

    IdeaPad S10-3t Tablet de la Lenovo este mai bun decat IPad – multitasking, sistem de operare, tableta si touch screen rotativ. Nu esti prizonierul Apple, decat daca vrei. Aici http://bit.ly/aKN7bk

  10. iorga says:

    HELLOOO,
    Mi-am incarcat instantaneu bateriile DATORITA VOUA, cand am vazut tema concursului, astfel incat am decis pe loc sa particip si sa castig. N-ai cum sa nu te incarci cu energie si sa nu fii entuziasmat la asa provocare, la asa concurs. Ma simt superb, ma simt ca o racheta care e gata de lansare ( cu adrenalina maxima , mai ales la gandul ca poate voi castiga si eu ceva; ar fi primul meu castig la vreun concurs si de fiecare data cand imi voi aduce aminte ca am castigat, imi voi incarca bateriile ,,full-charged”.
    Povestea mea de energizare este simpla dar frumoasa:
    1. Imaginea atasata reprezinta tabloul meu cu vise pe care vreau sa le ating. Este angajamentul meu ca voi lupta pentru realizarea viselor mele, pentru libertate, pentru timp de calitate cu cei dragi, independenta financiara etc.
    De fiecare data cand privesc tabla cu scopuri, simt cum prin vene curge energie pozitiva, care imi da putere si care ma motiveaza sa lupt ca o leoaica pentru a le indeplini.
    De cate ori privesc tabla, ma simt responsabila de viata mea si atunci imi dau seama ca n-am cum sa trisez, chiar daca sunt dati cand sunt obosita, cand nu mai am atata energie, caci bateriile s-au descarcat . Dar simplul fapt de a o privi imi aduce aminte si imi spune: Chiar vrei sa renunti la visele tale, Loredana? si atunci, iau foc si merg mai departe cu viteza a v-a.
    Nu vreau o viata modesta, am dreptul la una extraordinara, nu vreau datorii ci independenta, nu vreau la gratar cu ”prietenii” ci pe plajele lumii cu oameni de calitate. ( ma instruiesc personal foarte mult, devorez orice site de educatie financiara, dezv. personala – asa am ajuns sa vad si promo de la Varta – pe site-ul https://www.manafu.ro ).
    P.S. partea stanga din tabla cu vise, cuprinde obiectivele pe care doresc sa le indeplinesc pe termen mediu iar partea dreapta modalitatile prin care le pot realiza prin afacerea pe care o dezvolt.
    P.S. Pe tabla viselor, puteti vedea ca am trecut inca de cand s-a lansat tableta IPAD faptul ca mi-o doresc foarte mult. M-am indragostit de ea pe loc si daca este sa fie a mea , voi avea bateriile incarcate la maxim de cate ori o voi folosi, o voi vedea si voi spune la altii. Visele pot deveni realitate ! Ar fi o minune pentru mine sa se intample asa.
    2. Intrucat imi place sa fiu tot timpul activa, energica, apelez si la pietrele pretioase sa ma incarce cu energia lor si sa-mi intareasca:
    Loialitatea
    Onoarea
    Respectul
    Entuziasmul
    Daruirea
    Aspiratiile
    Nostalgiile
    Amintirile,
    acestea simbolizand tufa de lauri , etimologia numelui ce-l port.

    3. Pentru mine, viata cu tot ce ma inconjoara e o sursa de energie fabuloasa. O iubesc si incerc sa nu ma las prinsa in labirintul realitatilor pesimiste.
    P.S. Montajul video va releva o parte a personalitatii mele si sper sa va incarce cu energie pozitiva la fel cum ma incarca pe mine.

  11. Sper ca ai achizitionat modelul cu 3G si 64 GB.

  12. Nu am luat inca! Probabil merg pe WiFi de 32 GB!

Comentează