MANAFU*

Abonamente Evensys

iPad WiFi versus iPad 3G


Abandonasem ieri ideea ca imi voi lua un iPad zilele astea. La New York, de unde speram sa mi-l aduca Mihai, e sold-out si ar fi trebuit sa intru pe o lista de asteptare. Azi dimineata insa, am gasit un mail de la Mihai: “Sper sa ai noroc si sa il aduca in urmatoarele 48ore. Am auzit ca il pot aduce si mai repede. Sunt pe waiting list”.

Asa ca acum astept un nou mail de la Mihai.

Pana atunci, ma uit la testul iPad WiFi vs iPad 3G si ma intreb daca nu cumva era mai bine sa il aleg pe cel din urma. Un amic imi spunea astazi ca el e fericit doar cu varianta WiFi si un MiFi de la Vodafone.

Si daca nu eram in juriu, probabil imi incercam si eu “puterile” in concursul Varta.

7 comentarii

  1. Haotik says:

    Nici nu ai idee ce minunat merge mifi-ul ala de la vodafone,
    eu aveam probleme cu driverele pe linux, asa mi-am luat un dala, are si bateria lui deci tine 3 ore fara sa fie conectat la curent si nu consuma din a laptopului, e micut, merge bine aproape oriunde.

    Pe DN1 – Bucuresti Campina merge perfect
    pe Bucuresti – Ploiesti varianta cu trenul are ceva si se blocheaza la Chitila de nu mai merge decat daca ii scot bateria, iar padurile prin care trece trenu sunt exact alea din 1% unde nu are acoperire vodafone, ca restul cica are 99%.

  2. super tare:))…si mai aveam impresia k 3g-ul e mai bun..bun clipu
    la mai multe in genu asta

  3. ana says:

    asa ni s-a intamplat si noua cu iPad- ul … in primul magazin din NY era sold-out si urma sa ne punem pe lista de asteptare…. dupa care s-a produs minunea – prietenul a fost indemnat de un american sa incerce si-n alt magazin – si l-a gasit … hope you’ll find it 2…

  4. dragos bunea says:

    diferenta dintre wifi si 3G nu este chiar atat de mare dar ar fi super sa ai un ipad wifi + 3g 😀

  5. Tudor says:

    Sa stii ca au incept sa vina Mai repede. Mie mi- a venit la 2 zile dupa ce m-am pus pe list de asteptare. Daca vrei sa l cari dupa tine, ia- ti 3g

  6. Vali says:

    Varianta optima pentru mine: Ipad wifii + htc desire ( face partajare la conexiunea de date)

  7. Robert says:

    Salutare! As dorii sa achizitionez o placa Ipad 3g. Ma poate ajuta cineva cu o oferta buna? Multumesc anticipat!

Comentează