MANAFU*

Abonamente Evensys

Trei vorbitori internationali vin la Marketing360

Ma bucur sa anunt si pe blog participarea la Marketing360 a trei specialisti in marketing din Europa, alesi special pentru a raspunde unor provocari de pe piata locala si a se incadra perfect in tematica acestei editii.

Angelika Bergmann vine de la Management Centre Europe, cel mai mare centru de training din Europa si unul din cele mai tari din lume, avand o experienta de top management in companii precum Turner Broadcasting (CNN, Cartoon, TCM), CNBC, Harris Corp sau Encoda Systems. Pe Angelika o intalniti in prima zi a avenimentului intr-o interventie de 60 de minute.

John Olivieira s-a specializat in experiential marketing, avand o experienta in zona divertisimentului si Internetului alaturi de companii precum MTV, Xite, Mojo Concerts, Ilse Media si este de la finalul anului trecut Manager Marketing Partnerships la Sanoma Digital. Pe John il veti vedea in cele doua zile vorbind despre cum sa comunici cu un target foarte valoros: femeile.

Emma Beckmann are o experienta de 17 ani in branding alaturi de Landor, unde a lucrat de-a lungul timpului pe branduri precum BASF, DaimlerChrysler, Bosch, Erste Group, Austrian Airlines. Este actualmente responsabila de conducerea echipei de branding a companiei pentru biroul din HamburgEmma participa in ambele zile ale evenimentului si va vorbi despre provocarile brandurilor si branding-ul digital.

Comentează