MANAFU*

Abonamente Evensys

Objects of Desire: iPhone 4

M-am intalnit prima data cu iPhone 4 in urma cu o saptamana, la connect | fb.  Am fost curios sa aflu la prima vedere doua lucruri: design-ul general si experienta Retina display. Desi la inceput am “respins” design-ul noului model si inca sunt de parere ca era mai frumos inainte, am apreciat noua forma si cum sunt integrate materialele. Pare un pic mai delicat. Eu l-as purta doar cu o husa.

Retina display te da un pic pe spate si pentru un moment cat am frunzarit o carte, mi-am dorit sa pot face iPhone-ul mai mare, ca sa pot citi mai mult intr-o pagina. Il pun pe lista “de asteptare” dupa iPad.

5 comentarii

 1. Alex says:

  iPad nu merita. Parerea mea. Nu-si scoate banii pentru un mediu profesionist de lucru. Da, singurul loc unde-l poti folosii poate fi o intalnire cu clientii, strict pe partea de prezentare. Nimic mai mult. Si asta sa fie Web, audio sau video.

  Lipsa 3G e o nebunie. De ce sa nu pot folosii un SIM pentru Vodafone, Orange, RDS, oricine altcineva si sa pot sa am mailurile cu mine plimbandu-ma prin Bucuresti sau alte orase.

  Deci, parerea mea, taie “AiPad” si baga iPhone 4 pe un punct mai sus. Ce ai da? 3000+ RON pe un iPad sau cam aceeasi suma dar mai mica pentru un iPhone 4, full-featured?

 2. funnydetot says:

  interesanta alegere pentru titlu, as zice, avand in vedere ca HTC Desire e in competitor aprig pentru iphone 4 🙂

 3. alexibad says:

  Touchscreen-ul se misca fenomenal pe iPHONE, au pus camera frontala si bateria e mai mare. Acum parca merita sa ti-l cumperi.

 4. Quality Blog says:

  Mie mi se pare foarte tare acest gadget. Adica toate produsele de la Apple sunt doarte misto.

 5. Andrei Neagu says:

  iPadul este dupa parerea mea un lucru misto dar deloc necesar. Arata ca un iPhone mai mare fiind un dispozitiv caruia nu-i gasesc o utilitate necesara. Un macbook e ok pentru ca te ajuta zi de zi la munca sau il poti folosi ca o sursa de entertaiment. iPhone-ul la fel: este must-have pentru ca astazi ai nevoie de un dispozitiv la care sa vorbesti si eventual sa aibe capabilitati smartphone ( Apple chiar a stiut sa redefineasca notiunea de smartphone ) si este foarte ok. iPad-ul in schimb.. neah ! Daca il primesti cadou e ok. Daca nu mai bine iti strangi bani pt un iPhone 4. Dar si aici te pot sfatui altceva: asteapta un an cam asa si ai sa vezi cum pretul lui va scade super mult !

Comentează