MANAFU*

Abonamente Evensys

Social Networks Conference 2010

Evenimentul connect | fb este pe cale sa se incheie. Si pe final de conferinta, anunt un nou eveniment dedicat retelelor sociale: Social Networks Conference 2010.

Aceasta conferinta de o zi va avea loc pe 7 octombrie si va reuni reprezentantii celor mai importante retele sociale pe plan local: Mihai Fanache (Netlog & Yahoo), Calin Fusu (Neogen), Calin Rotarus (HI5), Catalin Tenita (TPU.ro). Alaturi de acestia vor fi agentii interactive care au dezvoltat campanii de marketing pe Facebook si Twitter (Kinecto, Republika, StandOut). De asemenea, vom invita reprezentanti din companii care folosesc retelele sociale pentru a vinde produse sau servicii.

Daca la connect | fb am dorit sa atragem atentia asupra retelelor sociale, la Social Networks Conference 2010 ne propunem sa compilam (intr-un format gen “conferinte + workshop”) tactici, strategii, studii de caz si informatii esentiale despre consumatorii de retele sociale din Romania.

In curand va fi lansat si site-ul evenimentului. Pana atunci, orice propunere (studii de caz, parteneriate, idei etc) este binevenita la office [@] evensys [.] ro.

1 comentariu

  1. Blogatu says:

    Sunt sigur ca va fi un eveniment chiar mai interesant decat connect | fb. Retelele sociale sunt cu adevarat la moda.

Comentează