MANAFU*

Abonamente Evensys

Cum poti participa la Webstock?

Anul trecut ne-am depasit limitele. Timp de o zi, 600 de persoane ne-au vizitat la Webstock. Am facut un efort urias in “bucataria” evenimentului sa sustinem aceasta mare masa de oameni. Dar a meritat. Si am fi pregatiti pentru 1.000 de oameni daca ar exista un loc potrivit in Bucuresti si, evident, resursele necesare.

Ca in fiecare an pana acum, pentru participarea la Webstock vom oferi si la aceasta editie invitatii. Evident, exista si transmisiunea live online asigurata de Radio Lynx, pe care oricine o poate urmari din orice colt al lumii.

Dar exista intrebarea din titlul postului. Este intrebarea pe care o primim cel mai adesea. Exista mai multe ocazii prin care cineva interesat de eveniment poate obtine o invitatie. Iata cateva dintre acestea:

SOLICITA O INVITATIE – Este calea clasica folosita si la alte evenimente. Exista o lista de asteptare pe care oricine se poate inscrie, iar in apropierea evenimentului distribuim in cadrul listei un anumit numar de invitatii. Detalii aici.

FII EVENT AMBASSADOR – Este o noua metoda pe care o testam la Webstock si in functie de succesul avut o vom folosi si la alte evenimente viitoare. Daca esti pasionat de social media, ai un blog despre online (printre altele) si esti activ pe Twitter si Facebook, poti deveni event ambassador. Detalii aici.

URMARESTE PROMOTIILE – Evenimentul nostru este oferit gratuit cu sprijinul unor companii (Vodafone, LG, Petrom etc), iar acestea vor distribui sub diverse forme invitatii la eveniment. De exemplu, daca urmaresti Vodafone pe Twitter si Facebook, vei afla din timp de invitatiile puse la dispozitie de partenerul principal al evenimentului.

3 comentarii

  1. Andreea says:

    Buna Ziua! Anul acesta va mai fi revista Project PXL ?

  2. Dorim sa relansam altfel proiectul, de aceea nu il includem la Webstock 2010!

  3. Andreea says:

    Ok. Atunci abia astept relansarea! Multumescu pentru raspuns.

Comentează