MANAFU*

Abonamente Evensys

Descarca ghidul de marketing pe Facebook

La connect | fb am lansat Ghidul de Marketing pe Facebook. Am ales atunci sa oferim acces la acest ghid doar prin intermediul unui QR Code. Acum insa, cei interesati il pot descarca foarte usor de aici.

La momentul respectiv, am primit comentarii de genul: “Cu tot respectul, ai putea sa ingreunezi mai mult accesarea ghidului?” sau “Care e scopul QR Code? Sa faca dificila accesarea?“.

Am folosit un QR Code pentru ca am vrut, pe de o parte, sa popularizez mai mult acest tip de acces si sa vad, pe de alta parte, cati oameni vor citi efectiv codul.

147 persoane au accesat codul, un numar mai mare decat orice asteptare avuta. Ba mai mult, aproape 500 de persoane au descarcat ghidul, cei mai multi primind link-ul de la persoane care trecusera de QR Code, conferind o oarecare “viralitate”.

Cred ca nu peste mult timp vom vedea din ce in ce mai mult QR Codes in campanii de advertising sau chiar in simple comunicari. Viitorul apartine si codurilor 2D!

Seria posturilor despre QR Codes este sustinuta de Voxline, companie ce ofera servicii integrate de marketing mobil.

PHOTO: AVLXYZ

3 comentarii

  1. Johnny Urbanul says:

    Grozav! Multumim!

  2. Sorin says:

    Recunosc ca nici eu nu am avut curiozitatea de a folosi codul QR pentru a descarca ghidul, desi detin un telefon android (probabil mi-a lipsit accesul la net in casa).
    Inteleg nevoia de a mai aduna informatii despre cei care descarca ghidul (folosind un formular), dar eu nefiind angajat si nedorind sa introduc datele, am dat simplu view source si am descarcat direct ghidul de 11 pagini.
    Mai multa securitate poate?

  3. alina says:

    formularul este cam horror pt ca nu da model pt formatul numarului de telefon + te obliga sa il dai. poate erau si mai multe cereri daca era mai smooth

Comentează