MANAFU*

Abonamente Evensys

Trecut si viitor in telefonia mobila

Este uluitor cum au reusit doua companii care nu aveau legatura cu telefonia mobila sa revolutioneze atat de mult domeniul in ultimii ani. Ma refer aici, fireste, la Apple si Google. Si fanii smartphones abia asteapta sa vada ce mai scot cele doua companii si partenerii lor (in cazul Google). Se mai gandeste insa cineva la cum era telefonia mobila in trecut?

Mashable a avut recent un articol despre ultimii cinci ani in mobile, care ar fi fost marcati de cresterea interesului fata de touchscreens, de intersectia cu social media, viteza sporita a conexiunilor la Internet si raspandirea aplicatiilor.

Ce urmeaza?

Juniper Research spune ca vor creste capabilitatile de inregistrare HD, smartphone-urile high-end vor avea procesoare dual core si – desi nu vad cum – noi forme pentru terminale vor aparea. Alte vise care se vor implini sunt legate de telefoanele cu mini-proiectoare si de capabilitatile 3D.

5 comentarii

  1. SorinNeagu says:

    si maine-poimaine vor genera holograme touchable 😉 vor fi chiar arme de autoaparare si vor trage cu holograme touchable ale unor gloante :))
    but i’m not f-ing around.. la cat de nebuna a ajuns tehnologia in ultimii ani, totul e posibil 😉

  2. Emil says:

    Viitorul este mobile. Nu asa se spunea la Mobile Marketing Conference 2010. Costin mai adauga – “Sau nu va fi deloc”. Este cert că smartphone-urile sunt abia la început iar într-un interval de timp, să zicem 5 ani, piaţa va fi sub imperiul lor.

  3. Ai articole super, tineo tot asa si voi fi un cititor fidel. Respect !

  4. Cristian Ion says:

    O zi minunata iti doresc.

  5. Raluca says:

    Si cand te gandesti ca acum 10 ani nici macar o caramida Ericsson nu aveam..tehnologia e la proba de alergat viteza iar noi ne tinem cu dintii de ea:)

Comentează