MANAFU*

Abonamente Evensys

Vino sa vorbesti la Webstock!

Ca in fiecare an, oferim posibilitatea tuturor celor pasionati de social media sa fie parte din conferintele si seminariile Webstock. Unii asista la conferinte, altii privesc online discutiile. In plus, pastram 10 locuri in randul vorbitorilor pentru cei care vor sa spuna ceva interesant. Anul acesta, avem doua sesiuni rezervate in acest sens:

  • Sesiunea New Ideas – Sunt foarte multe noi platforme, subiecte si abordari in social media. Ne propunem in aceasta sesiune sa includem acele idei carevor influenta maine domeniul si utilizatorii de Internet.
  • Sesiunea New Projects – Apar mereu proiecte noi si interesante legate de social media. Ne dorim sa oferim proiectelor foarte noi (care nu au mai fost prezentate in public) ocazia de a fi dezvaluite audientei de la Webstock.

Nu cautam prezentari de site-uri sau de companii. Cautam oameni cu idei frumoase, proaspete si interesante si proiecte care aduc valoare utilizatorilor de Internet sau companiilor. Evident, vom face o selectie.

Propunerile pentru aceste doua sesiuni pot fi trimise pe adresa office [@] evensys [.] ro, specificand la subiect: “Propunere tema Webstock 2010″.


1 comentariu

  1. Gabriel says:

    Care e data limită pentru aceste propuneri? Mulțumesc! 🙂

Comentează