MANAFU*

Abonamente Evensys

Ambasadorul blogger

Au trecut doua luni de cand am salutat aparitia in blogosfera a unui CEO de banca. Acum salut intrarea unui ambasador. Proaspat numit la “conducerea” Ambasadei Marii Britanii de la Bucuresti, Martin Harris si-a facut debutul si in social media cu propriul sau blog.

Ma bucur cand oameni de o asemenea talie iau calea blogului. Oamenii cu greutate, cu un discurs solid si coerent sunt cei care vor tine mereu blogosfera “proaspata” si interesanta, iar in unele cazuri, posturile lor pot fi adevarate pastile pentru pastrarea sanatatii mintale intr-o tara din ce in ce mai dezorientata.

5 comentarii

 1. Monica says:

  chiar dacă eu una cred că e sarcină de serviciu(şi ambasadoarea Marii Britanii în Mexic are un blog consistent) mă bucur şi eu că se pronunţă, pe internet, şi voci de calibru.

 2. Nu stiu de ce mi se pare ca e “sarcina de serviciu”.

  Pe de alta parte, conteaza daca omul tine blogul. Daca posteaza acum si apoi isi mai aduce aminte de el doar o data la 3-4 luni, atunci chiar nu conteaza.

 3. CM says:

  Ambasadorul a fost numit de curand. Nu as crede ca a venit cu sarcina asta. In plus, trebuie sa asteptam sa vedem sa vedem evolutia blogului. Si apoi, unii scriu doar cand au ceva de spus, nu?

 4. Monica says:

  E datorie de serviciu, am aflat, dar nu e nimic umflat. Diplomatii britanici trebuie sa profite de aceasta platforma (si sa se tina de scris;)

  http://www.guardian.co.uk/commentisfree/2010/jul/12/lebanon-israel

 5. Asa este, unii scriu doar cind au ceva de spus. Din cauza asta, multe personaje politice din Romania scriu pe blog doar odata la 4 ani 😐

Comentează