MANAFU*

Abonamente Evensys

Cei mai influenti oameni din social media in Romania

Probabil cel mai asteptat top legat de social media din acest an, anuntat astazi de revista Biz la Social Media Summit, ne arata care sunt cei mai influenti bloggeri in Romania. Clasamentul a fost realizat impreuna cu ZeList.

12 comentarii

  1. Cateva observatii la acest top:

    1. Niciun nume complet de blogger in top 10 (porecle, nume de scena etc – intuiesc o posibila lacuna a brandingului personal in blogosfera).
    2. In top apare un blog apartinand unei persoane care nu-si asuma identitatea (moshemordechai). Weird. Cum poate fi influent un…anonim?
    3. Salut ascensiunea spectaculoasa a lui Cristian China Birta. Asta e frumos la Internet, barierele de intrare sunt mici in comparatie cu orice altceva.

  2. Bravo lor, se vede ca stiu ce fac si o fac bine! Succes in continuare!

  3. Denisa says:

    Stii cumva ce metode de cercetare au fost folosite?

  4. Denisa says:

    Am gasit si raspunsul 🙂

  5. 1. Mie mi se pare mai degraba o asemanare cu scena artistica!
    2. Intre timp au cerut acordul persoanei pentru tiparirea numelui. Daniel nu isi declarase identitatea pe blog si nu se dorea o “dezvaluire fortata”.
    3. Cum spunea si Catalin Tenita, Cristi a reusit sa interactioneze cu 2000 de persoane pe Twitter in ultimul an, iar prezenta pe blog e foarte consistenta.

  6. cel mai mare castig care l-a adus bloggingul este ca avem mai multe opinii valide, nu ca cele de realitatea sau a3

  7. Ionut P says:

    Cum de nu e si Marius Sescu in lista asta?

  8. AndreiRhn says:

    Eu zic ca Bobby Voicu merita mai sus :d.

  9. Timeea says:

    Si cum s-a ajuns la aceste rezultate? Mi se par complet irelevante din multe puncte de vedere. Ce isi propune acest top? Sa prezinte cei mai influenti bloggeri sau cei mai influentia oameni din social media? Sunt totusi niste diferente…

  10. Felixandru says:

    Fenomenul blogului ar putea fi mult mai interesant daca toti bloggeri ar scrie constant. Asa ar exista o competitie reala.

  11. […] Romania, le recomand sa arunce o privire si pe  articolul postat ieri pe blogul sau  de  catre Cristian Manafu, alt fruntas al […]

Comentează