MANAFU*

Abonamente Evensys

Doua aplicatii pe Facebook

Nu suntem departe de momentul in care brandurile si oamenii din spatele lor vor profita din plin de beneficiile aplicatiilor pe Facebook. Mi-am propus sa semnalez pe blog o serie de initiative din aceasta zona interesante din dorinta de a oferi exemple creative si interesante. Astazi am facut cunostinta cu doua noi aplicatii lansate in Romania:

Rock Attitude – Pentru sustinerea concertului Guns N’ Roses de la Bucuresti, Vodafone propune o aplicatie distractiva. Te fotografiezi intr-o ipostaza rock, incarci poza in aplicatie si ai sansa sa castigi unul din cele 50 de bilete oferite.

Catman Shopping Club – Interesanta abordarea avuta in aceasta aplicatie: “Primul magazin online romanesc integrat complet, sub forma unei aplicatii, in Facebook”.

PROMO: Vino la Social Networks Conference, pe 7 octombrie, unde vei gasi solutii si idei pentru promovarea in retelele sociale din Romania.

1 comentariu

  1. adspedia says:

    Tot aplicatie romaneasca, care este doar una din componentele Social Media al aplicatiei Trip Journal: aplicatia Trip Journal pentru Facebook: http://apps.facebook.com/tripjournal/

Comentează