MANAFU*

Abonamente Evensys

Multumesc pentru Webstock 2010

Multumesc celor (peste) 700 de persoane care au venit ieri la Radisson pentru Webstock 2010 si numarului mare de oameni care au urmarit transmisia online. Interesul lor ne spune multe despre ceea ce facem. Si vom fi mai atenti de acum inainte. Multumesc celor care au apreciat ce ne-am propus sa facem la acest eveniment si au inteles scopul sau si prezenta numelor si companiilor implicate.

Multumesc Vodafone Romania pentru ca ne ofera an de an ocazia de a produce acest eveniment si pentru ca este compania care a sustinut cel mai mult social media in Romania.

Multumesc LG pentru ca este alaturi de noi de la primul Webstock. Multumesc Avon si Petrom pentru implicare. Speram sa continuam colaborarea si in 2011.

Multumesc MB Dragan, Radio Lynx, Voxline si Crumpler pentru ca au fost cu noi pentru al treilea an. Si celor de la OKIAN pentru cartile oferite.

Multumesc partenerilor media si tuturor companiilor care au contribuit cu ceva la buna desfasurare a evenimentului.

Multumesc vorbitorilor si juratilor care au dedicat ore bune din programul lor pentru a sustine Webstock.

Nu in ultimul rand, multumesc echipei Evensys care imi suporta metehnele si celor noua interni care au muncit cot la cot cu noi de dimineata pana seara.

Am invatat lucruri noi despre oamenii din social media, care cu siguranta vor influenta editia viitoare.

10 comentarii

 1. Felicitari pentru eveniment!

  Au fost si puncte slabe dar in ansamblu a iesit peste nivelul asteptarilor mele!

  Sunt convins ca la anul va iesi si mai bine!

 2. Oana says:

  Şi noi mulţumim că îl organizezi şi aşteptăm cu interes Webstock11.

 3. ionut says:

  si noi multumim pentru un eveniment de exceptie. e prima data cand vin..dar am ramas impresionat.

 4. Si noi intersheparii multumim pentru ocazia acordata.

 5. Emi Rauta says:

  multumesc Cristi pentru oportunitatea oferita si pentru un eveniment in adevaratul sens al cuvantului. Am fost inspirat si cred cu tarie ca este posibil sa reusesti in ceea ce-ti propui daca ai incredere in tine si mai ales daca esti dispus sa asculti atent si sa “te incapatanezi” sa mergi inainte, indiferent cat de greu pare a fi. Keep up the good work! Astept cu interes urmatorul event marca Evensys…

 6. Razvan says:

  un super eveniment, si iti multumesc pentru oportunitatea de a vedea evenimentul din alta perspectiva. felicitari tie si echipei evensys si nu numai.

 7. si eu vreau sa iti multumesc Cristi pentru invitatie si pentru efortul organizatoric (nici nu vreau sa ma gandesc cata munca implica o poveste din asta…).

  Intamplarea amuzanta de la sfarsitul premiilor cand laptopul de prezentare a intrat in hibernare mi s-a parut oarecum simbolica:

  poate ca organizatorii ar putea intra pentru o scurta perioada intr-o binemeritata “hibernare” (=vacanta) ca sa poata sa se bucure in tihna de succesul evenimentului. 🙂

  Felicitari si multumiri inca odata.

 8. TimeOP says:

  Noi iti multumim pentru oportunitatea de a prezenta TimeOP si de a primi sugestii si idei de la atatea persoane.

 9. Haotik says:

  Multumim pentru treaba extraordinara pe care o faci la fiecare eveniment pe care il organizezi.

 10. Alexandra says:

  Mulțumim și noi! Felicitări pentru eveniment și mult succes în proiectele viitoare 🙂

Comentează