MANAFU*

Abonamente Evensys

Hai sa renuntam la strategia de social media!

You Don't Need a Social Media Strategy (Los Angeles Edition) Prezentarea de mai sus ii va face pe multi sa mustaceasca de satisfactie sau chiar sa o impartaseasca si altora pentru a populariza ideea autorului. Eu cred ca e doar o prezentare frumos gandita care nu exclude strategia de social media, ci mai degraba subliniaza esenta ei. Voi ce credeti?

Ne pierdem timpul in social media?

Incep sa vad cum dispar oameni din social media, oameni care erau activi pe bloguri, Twitter sau pe la evenimente. Fie si-au luat un job cu “responsabilitati corporative”, fie pur si simplu isi duc viata la fel ca inainte (de blogosfera). Am simtit asta cand am incercat sa facem reuniunea de 4 ani de la primele intalniri ale bloggerilor pe terasa “La Motoare”. Unii mi-au raspuns la e-mail, spunandu-mi ca fie au renuntat la blog, fie sunt prin alte parti Mai mult ››

Cine pe cine da in judecata

Sunt doua lucruri care se tot repeta in tehnologie, mai precis in lumea telecom-ului, in ultima perioada: lansarile unor telefoane bazate pe Android si actionarea in judecata intre jucatorii pietei. Parca am vazut undeva o resursa cu toate telefoanele Android. Google a facut o pagina, nu? Altcineva insa s-a gandit sa ne arate o imagine a “invitatiilor in instanta” pe care marile companii si le-au trimis. Interesant. (via)