MANAFU*

Abonamente Evensys

Alexandru Negrea este social media specialist la BCR

BCR, una din companiile active in social media, a integrat recent in echipa sa de marketing  job-ul de social media specialist. Pentru aceasta pozitie a fost ales Alexandru Negrea, un blogger cu experienta, foarte cunoscut si apreciat in blogosfera. Atributiile sale principale tin de gestionarea prezentei BCR in social media. Este un pas mare inainte atat pentru banca, cat si pentru Alex, care are ocazia sa contribuie activ la cresterea unei noi profesii in comunicare, pe plan local.

BCR face parte din “Big 4” (alaturi de Vodafone, Microsoft, LG), grupul companiilor cu cea mai mare activitate in social media, avand o proprie platforma de comunicare (Scoala de Bani), o colaborare stransa cu Netlog si fiind una din putinele prezente romanesti in Second Life. (via)

4 comentarii

  1. Multumesc, Cristi 🙂

  2. Alin says:

    Wow… azi dimineata toata lumea il felicita pe Alex, acum vad si de ce. Acum ca e primul care are un asemenea job, se poate numii evanghelist 😛 ?

  3. […] sa obtina un post full time in Social Media. Probabil anul viitor vom vedea mai multi oameni gen Alexandru Negrea in companii. Exista insa o alta […]

  4. […] Primul social media manager angajat într-o companie mare în România, a fost Alex Negrea. Se întâmpla acum 5 ani, pe vremea asta. Posibil să fi fost atunci și alți oameni dedicați domeniului în companii (nu agenții), dar nu îmi amintesc să fi întâlnit pe cineva la nivelul job-ului deschis atunci de BCR. Aș putea aprecia așadar că profesia de specialist social media nu are mai mult de 5 ani în România. […]

Comentează