MANAFU*

Abonamente Evensys

Sase job-uri in vanzari, design, development si intr-un start-up

Ma bucur sa aud ca apar job-uri noi, e un semn de bine, nu? Am primit de la o serie de cunoscuti rugamintea de a da mai departe anunturile lor de angajare, asa ca le-am grupat pe toate in acest post. Si mai pregatesc unul. Voi incerca pe viitor, in masura in care am timp, sa mai sustin si alte mici campanii de recrutare. Simt ca e nevoie de un restart in business si de oameni care sa lanseze noi proiecte. Am deci doua posturi pentru oameni de vanzari si patru din design si development. Unul este pentru un job intr-un start-up. Iata cateva detalii:

Lead Programmer/ Senior Developer/Architect
E un post de developer viu. Masini si roboti avem in bucatarie si sub birouri. Omul asta nu isi pune semnatura pe software slab si prost gandit. Developerul asta intelege si-i place proiectul la care lucreaza. Isi asuma proiectul de parca ar fi al lui. Avem nevoie de cineva care a dezvoltat si mentinut un proiect consumer-oriented pentru cel putin un an. Persoana asta va trebui sa arate interes deosebit in a intelege cine sunt clientii clientilor nostri, ce constuim pentru ei si de ce facem asta.
Sunt doua pozitii disponibile.

Senior Graphic Designer
Postul asta e pentru un om creativ care deseneaza bine. Dar care deseneaza artsy degeaba daca nu o face pe brief. Artistul nostru contemporan intelege pentru cine deseneaza. Cand nu sta cu mouse-ul sau tableta in Creative Suite, de obicei e in coltul luminat al incaperii si deseneaza cu creionul interfete pe hartie. Are un bogat portofoliu de proiecte web pentru care, daca le-ar posta pe diverse site-uri de design, ar primi ovatii de la designeri respectabili. Din pacate pentru site-urile de design, omul nostru prefera sa petreaca timpul devenind mai bun.

Front-End Developer
E un post de front-end developer agil si eficient. Omul asta isi pretuieste munca si poate oricand sa-ti arate solutii deosebite pe care le-a folosit intr-o implementare mai dificila. Stie ca e arta ce face dar intelege ca, fara constrangeri de deadline, arta lui n-ar mai fi expusa vreodata intr-o galerie. Intelege si-i place proiectul la care lucreaza. Isi rezerva mereu timp pentru optimizari de care nimeni nu-si pune problema.

Om de vanzari
Editura Publica isi cauta un om de vanzari – bun comunicator pasionat de business si de carti de business. Noul partener Publica trebuie sa stie sa genereze interactiuni de calitate cu oameni si companii, sa fie convins si sa convinga pe altii ca know-how-ul despre business este important, iar cartile bune pe aceasta tema indispensabile. Experienta relevanta in domeniu e binevenita. CV-urile pot fi trimise la [email protected] (subiect: “Partener Publica”)

Project Manager
O cunostinta cauta project manager cu background in vanzari si o buna intelegere a online-ului [nu trebuie sa stie programare] care poate sa managerieze un proiect web. Nu este un anunt pentru un job, ci pentru cooptarea unui partener cu drepturi depline; vorbim de stock options si toate cele necesare. CV-urile pot fi trimise pe adresa mea de e-mail. Strangerea aplicatiilor s-a incheiat. (foto)

2 comentarii

  1. Cezara says:

    Pentru primele 3 joburi, CV + scrisoare de intentie @ office[at]mbdragan[dot]com

  2. Parerea mea despre job-uri este foarte simpla, orice firma care se respecta are intodeauna un loc liber gata sa primeasca un om exceptional alaturi de restul echipei 🙂 dar sa fie exceptional!

Comentează