MANAFU*

Abonamente Evensys

Testez noul MacBook Air


Vroiam sa ma bucur pe blog ca mi-am luat iPad, dar cred ca nu mai e mare lucru, nu? Ma bucur insa de un alt produs Apple, de noul MacBook Air, proaspat lansat saptamana trecuta. Echipa iFan mi-a oferit pentru un drive test modelul de 11″. Imi place ce am intalnit la prima vedere. Eu vreau sa testez in principal 2 lucruri: cat tine bateria si cat de mult se incalzeste (si mai ales daca ii sunt afectate performantele). Sunt motivele pentru care nu mi-am luat un Air din generatia trecuta.

Am de asemenea ocazia sa testez inainte de lansarea oficiala pachetul Office:mac 2011.

15 comentarii

  1. Bob says:

    some people have all the luck 🙂

  2. Ionut says:

    Most people work very hard for their “luck” 🙂

  3. Marius says:

    Some people make all the luck they have, Bob. 🙂

  4. Bob says:

    Merci de invatatura Marius. Eu nu eram pricinos sau ironic ci doar “baleam” la Air-ul pe care il testeaza Cristi.

  5. Marius says:

    Stiu, dragul meu. Ma distram si eu oleaca, nu-i voie? 🙂

  6. Wow, da ce preturi nesimtite au astia. de la 999 dolari la 47,75 milioane lei e cale lunga

  7. e alta piata aici. eu sper sa intre apple direct. abia poate atunci vom vedea alte preturi. intre timp, ne-am obisnuit cu ideea ca ce e nou costa mai mult.

    sincer as da 47 milioane pe Air decat pe iPhone 4. si stiu cateva cazuri care au platit chiar mai mult.

  8. emanuel says:

    Si eu vreau Cristi sa sadisfac latura-mi feminina si sa-i iau naibii un Macbook Air, ca de la ziua lansarii ma tot bate la cap sa-l sun pe varu’ din state….
    http://wp.me/pD04W-9H

  9. Foarte fain Macbook Air dar transmite-le celor de la iFan ca pentru a primi macar o comanda trebuie ca butonul cu acelasi nume sa functioneze macar pe un browser. Bafta.
    Astept review 🙂

  10. Da, e foarte buna comparatia!

    In alta ordine de idei, poate ajungi cu el pe la Open Coffee in viitorul apropiat, dupa ce ai cateva impresii de impartasit despre masinarie.

  11. iFan.ro says:

    Salut. “Butonul cu acelasi nume” functioneaza in 5 browsere. Parol :). A existat intr-adevar o mica problema care a si fost remediata. Asteptam comanda si acordam discount de consolare. Multumim.
    PS
    Aveam totusi un sistem de backup pentru situatii nefericite: http://www.ifan.ro/formular-comanda-email 😉

  12. Raluca says:

    Este un mini laptop construit la standarde Apple, doar configuratia ni s-a parut usor depasita moral si mici probleme la rularea filmelor Full HD. Un fratior mai mic a lui MacBook Air 13.3

  13. iFan.ro says:

    Intr-adevar, procesorul utilizat de Apple pentru MB Air-ul de 11″ este din generatia anterioara Intel. O posibila explicatie pentru aceasta decizie se gaseste in acest review: http://www.pcmag.com/article2/0,2817,2371199,00.asp
    Referitor la rularea continutului HD, un mic citat din review-ul amintit mai sus: “I tried several 1080p and 720p high-definition video clips, at high bit rates, and the 11-inch MacBook Air played them beautifully.” 🙂

  14. Monica says:

    ma distrez teribil: cautam pe net dupa kindle, cat anume tine bateria si daca se incalzeste. din link in link am ajuns la altele si in final aici. ce gasesc? datele importante ale problemei unui device: durata bateriei si daca se incalzeste:) am timp pana in noiembrie sa ma decid ce vreau de ziua mea: iPod +un kindle sau un iPad pe care sa pun si aplicatia kindle si sa raman cu nokia meu credincios. nu stiu, nu stiu.

Comentează