MANAFU*

Abonamente Evensys

Hai sa scriem un dictionar online!

Dupa ce in vara a initiat crearea unui ebook cu primele experiente online ale utilizatorilor de Twitter, Microsoft vine cu inca o idee jucausa pe. Tot pe Twitter. Acum ne invita sa contribuim la crearea unui dictionar despre notiunea de “familie”.

Asa ca va invit sa vorbim pe Twitter despre ce reprezinta familia pentru noi, evident in functie de experientele personale ale fiecaruia, Practic, cautam definitii personale ale acestui termen. La final, dintre toate definitiile primite vor fi selectate cele mai relevante si “publicate” intr-un dictionar online. Nu uitati, daca participati, sa includeti pe Twitter si hashtag-ul #W7Fam, pentru a putea urmari definitiile tuturor. Proiectul il vom desfasura timp de doua saptamani.

Trebuie sa va spun mai intai ca initiativa este legata de o promotie foarte apreciata, se pare, de public daca ma raportez la o serie de reactii online pe care le-am intalnit.

Pe scurt, Microsoft propune sub numele “Windows 7 Family Pack” trei licente Windows pentru trei PC-uri, la un pret foarte bun. Aceasta promotie se deruleaza doar in retelele magazinelor Domo si Carrefour si cuprinde un stoc limitat de pachete. Pretul este in jur de 150 de euro.

La un an de la lansare, aproximativ 22% dintre români folosesc deja noul sistem de operare Windows 7. (foto)

3 comentarii

  1. A.Faith says:

    întrebare de 10 pct: licența asta pentru 3 PC-uri e OEM sau Retail? Altfel spus, dacă am deja 3 calculatoare și vreau să achiziționez această licență nu am nicio problemă în acest sens?

  2. Ionut says:

    @A.Faith: licentele sunt UPGRADE. Asta inseamna ca vei avea acelasi tip de licenta pe care il aveai inainte. Ex: daca upgradezi o licenta de XP OEM vei avea un Windows 7 Home Premium OEM; daca upgradezi un Vista Retail vei avea Windows 7 retail.

  3. A.Faith says:

    Ionut, să zicem că am Linux pe cele 3 pc-uri. cum mă ajută această licenţă? sau nu mă ajută deloc?

Comentează