MANAFU*

Abonamente Evensys

Hosting vandut la numarul de afisari

Ar trebui sa fac o categorie de posturi intitulata “Interesting” sau “Interesant”. Sau un blog cu acest nume. Mi-am dat seama ca folosesc foarte mult cuvantul “interesant”. Mi-am dat seama incepand sa scriu acest post despre oferta celor de la Hostway. Foarte pe scurt, au lansat niste pachete de hosting pe care le cumperi in functie de numarul de afisari ale site-ului tau. Interesant, nu?

Initial am crezut ca platesti mai mult la sfarsitul lunii cu cat ai mai multi vizitatori. Asta e doar partial adevarat. Platesti un abonament fix, care e facut sa suporte un anumit numar de vizitatori. Daca ai mai multi nu trebuie sa platesti mai mult, dar ti se incarca site-ul mai greu. Cu alte cuvinte, ai un cost fix, dar daca site-ul creste si vrei sa mearga bine in continuare, vei plati mai mult.

Serviciul se adreseaza site-urilor destul de mici – cu sub 100.000 afisari pe luna. Asta inseamna site-uri de prezentare pentru companii, bloguri de marime medie, etc. E un serviciu potrivit pentru IMM-urile care vor sa isi puna un site pe net, dar nu au pe cineva la IT.

Apropo de “interesant”. Pentru promovarea acestei oferte, Hostway organizeaza un concurs  prin care ofera un iPad cu 3G pentru 1 din 10 clienti care platesc abonamentul pe un an. Aflati si restul de detalii aici.

2 comentarii

  1. […] This post was mentioned on Twitter by Cristian Manafu and Razvan Tirboaca, Blogulet de Tuiter. Blogulet de Tuiter said: Hosting vandut la numarul de afisari http://bit.ly/hfolRD #Blogosfera […]

  2. AnaNan says:

    Imi poti spune, Cristi ce pachet de gazduire ai pentru acest blog (si un nr mediu de afisari :D)
    Sunt pe un virtual cu un wp si mi8 l-au oprit pentru incarcare prea mare a CPU -ului … vreau sa schimb gazduirea si hostwai mi se pare destul de ok..
    Multumesc!

Comentează