MANAFU*

Abonamente Evensys

Poti sa fii blogger oficial la NetCamp

Nokia, partener traditional al NetCamp, relanseaza programul “Bloggeri oficiali“, cu ocazia noii editii de pe 8 decembrie. Patru bloggeri pasionati de tehnologie, Interent si gadget-uri vor primi acces gratuit la eveniment si vor fi dotati pentru o zi cu un Nokia N8 pentru a surprinde prin fotografii si inregistrari video spiritul evenimentului. Toate creatiile lor vor fi apoi postate intr-o sectiune speciala pe site-ul Nokia.ro. Vedeti aici ce au creat cei patru bloggeri implicati in programul de anul trecut.

Care sunt cerintele pentru a deveni blogger oficial?
Cautam oameni activi in social media, posesori de blog, conturi pe Twitter si Facebook. Pasiunea pentru blogging, social media si mai ales tehnologie trebuie sustinuta cu referinte anterioare (insemnari pe bloguri, participari la evenimente etc).

Cum se fac inscrierile?
Cei interesati pentru “postul” de blogger oficial sunt invitati sa trimita un e-mail pe adresa office [@] evensys [.] ro in care sa specifice numele si datele de contact, alaturi de trimiteri catre blogul personal si conturile de Twitter si Facebook. Pot fi specificate orice alte informatii relevante pentru profilul personal.

1 comentariu

  1. Adrian Boioglu says:

    pacat ca e pe 8 decembrie. Daca era dupa 14 decembrie ma bagam si eu..
    Chiar as vrea sa testez un Nokia cind ajung in Romania…

Comentează