MANAFU*

Abonamente Evensys

Tu ce “frand-uri” preferate ai?

Imi place atat de mult cuvantul frands, incat ma gandeam ca ar fi bun de nume de firma. Ce ziceti? Pana una alta daca nu l-ati intalnit deja, va spun – dupa ce l-am descoperit in aceasta prezentare – ca frands = friends + brands sau altfel spus,am ajuns sa consideram prietenii si brand-urile ca parte din acelasi grup.

Acum revin la intrebarea din titlu: Tie ce frands iti plac?

2 comentarii

  1. E stupid, cred eu, sa te imprietenesti cu un brand. E normal sa profiti de pasiunea pentru un brand ca sa te imprietenesti cu alti pasionati de acel brand. Conexiunea este toto timpul de la om la om, nu de la om la simbol. Desigur, brandul trebuie sa fie mai mult decat un nume comercial, el trebuie sa devina un stil de viata, sa contina niste valori la care poti adera.

    Un club Harley Davidson are sens, dar un club Activia nu (chiar daca baga 10 000 de reclame TV). Intreba orice femeie daca spera sa decina o femeie Activia sa vezi ce iti raspunde. Cu cat mai bine definit brandul, cu atat sanse mai mari sa stranga o comunitate omogena de fani.

    Mi se pare interesant sa cauti noi termeni (frands, netizens) care sa defineasca interactiunile pe Internet, dar cred ca studiul forteaza un pic nota ca sa creeze “buzz”.

  2. ioana says:

    Raspuns instantaneu, fara sa am nici o clipa de ezitare : Ikea.
    Pentru ca Ikea este mai mult decat un simplu brand – este un stil de viata. Si ma regasesc intre cei carora le plac lucrurule simple , functionale si facute cu multa inventivitate. Da, in mod cert ,Ikea este frandul meu .

Comentează