MANAFU*

Abonamente Evensys

Un pas nou in cariera mea

De fapt, nu e chiar nou pasul, e mai degraba oficial. Si nici nu pot spune ca e vorba de cariera, ci mai degraba de antreprenoriat. Din noiembrie 2010, sunt certificat de CNFPA ca formator (trainer), dupa un program urmat la Institutul Roman de Training.

Am inceput sa organizez training-uri si workshop-uri despre social media la inceputul anului 2008, odata cu lansarea cursului “Blogging for Companies“. De atunci, am numarat peste 15 programe de training in social media, o parte dintre ele anuntate in regim open, celelalte sustinute (la cerere) pentru mari companii si agentii de PR sau diverse organizatii (non-comerciale).

Voi continua seria de training-uri open alaturi de Evensys, iar in paralel am pregatit un pachet de programe in-house pentru companii si organizatii. (foto)

7 comentarii

  1. A.Faith says:

    felicitări Cristi!

    totusi, trebuie să-ți atrag atenția că imaginea pe care ai adăugat-o la acest post nu mai e disponibilă pe TinyPic.

  2. Ioana says:

    …un ‘avertisment’ pentru cititori. FELICITARI !

  3. Haotik says:

    Sunt extrem de interesat de Blogging for Companies, poate reusesc asa sa-i conving pe cei la care lucrez sa ma bage si pe mine in seama

  4. Georgel says:

    Felicitari! Sa ai spor in ceea ce faci.

  5. Andrei says:

    Felicitari!

  6. ana says:

    Felicitari. Mult succes!

  7. Bravo, Cristi!
    Am descoperit recent blogul tau si vad ca esti un tip inteligent. Iar inteligenta este lucrul pe care il apreciez cel mai mult pe lumea asta.

Comentează