MANAFU*

Abonamente Evensys

Va recomand cu tarie “Branding pe frontul de Est”

Aneta Bogdan este fara indoiala unul dintre cei mai cunoscuti si respectati oameni din marketingul local. Este unul dintre oamenii despre care pot spune ca ma bucur ca i-am intalnit si de la care am invatat in intreaga mea cariera de jurnalist de media & marketing. Si sunt sigur ca exista multi, foarte multi care au fost influentati de Aneta de-a lungul anilor.

Pentru cei care o cunosc, dar si pentru cei care acum descopera lumea marketingului, cartea sa, “Branding pe frontul de Est“, va fi un must-read. Volumul se lanseaza sambata, 20 noiembrie, orele 15.00, in cadrul targului de carte Gaudeamus (la standul Vellant si Carturesti) si va fi disponibila apoi numai in librariile Carturesti.

4 comentarii

  1. Cristina Turnagiu Dragna says:

    EDITURA? unde o caut in Gaudeamus? 🙂

  2. La standul Vellant si Carturesti!

  3. Aneta says:

    Iti multumesc, Cristi. Placerea de a ne intalni a fost reciproca. Esti unul dintre cei pentru care reputatia profesionala chiar conteaza.

  4. […] conformitate, aceasta excelenta abordare apartine Anetei Bogdan, Branding pe frontul de Est, pag. 89. Asta pentru ca sa nu ne acuze de plagiat vre-un grup de securisti cocotati pe un deal, […]

Comentează