MANAFU*

Abonamente Evensys

Vino la scoala intensiva de antreprenoriat online!

Daca vrei sa lansezi un business pe Internet, daca vrei sa inveti ce presupune un start-up web ori daca vrei sa iti testezi stofa de antreprenor, atunci trebuie sa vii la Launch48 Romania, o scoala intensiva de antreprenoriat online. Este locul in care iti testezi abilitatile, deprinzi lucruri noi si rezolvi probleme de business si tehnologie pe care le poti intalni daca vei lansa vreodata un start-up web.

CE ESTE LAUNCH48?
Launch48 este in fapt un eveniment de doua zile, desfasurat pe 6 si 7 decembrie la Bucharest Hubb, in care o serie de proiecte pornesc de la o simpla idee si ajung la un prototip in 48 de ore. Practic in doua zile, trei echipe lucreaza la lansarea unui business online.

CUM POT PARTICIPA LA LAUNCH48?
Poti veni la Launch48 cu o idee de start-up online. Vii, o prezinti si poti avea sansa de a o pune in practica. Nu exista un tipar anume pentru idei. Poti veni cu un joc, cu un website, cu o aplicatie mobila sau online, cu orice lucru care tine de Internet.

Poti veni la Launch48 pentru invata ce presupune un start-up online. Iei astfel parte la crearea unui start-up. Si nu trebuie sa fii specialist in business. Poate esti designer sau programator, poate esti manager de proiect sau om de marketing si comunicare.

UNDE MA INSCRIU?
Daca ai o idee si vrei sa o dezvolti la Launch48, foloseste formularul de aici.

Daca vrei sa inveti cum se construieste un start-up si vrei sa participi efectiv in echipa unui proiect ales la Launch48, foloseste formularul de aici.

CAT COSTA?
Participarea este oferita gratuit de Evensys. De la lansarea NetCamp, ne-am dorit sa sustinem antreprenoriatul online local, motiv pentru care compania din care fac parte suporta toate cheltuielile. Probabil vor fi locuri limitate, asa ca va invit sa va grabiti. In plus cei care se inscriu la Launch48 si participa la dezvoltarea unui business in 48 de ore primesc si intrare gratuita la NetCamp, unde ideile puse in practica vor fi prezentate in premiera publicului.

Detalii complete gasiti pe site-ul NetCamp, iar daca mai sunt intrebari, le asteptam la office [@] evensys [.] ro

1 comentariu

  1. alex says:

    Nu inteleg: eu am o idee, si o implementare foarte partiala si incipienta 🙂

    Ce castig daca vin?

    Intrebarea poate parea un pic impertinenta, dar sunt un singur programator, lucrez in timpul liber extrem de limitat, si s-ar putea ca idea sa-mi fie furata de altcineva cu mai multe resurse. Si stiu ca ideile sunt ieftine, si ca implementarea conteaza, dar mi-ar fura vantul de sub panze si mi-as pierde interesul.

    E.g. cum adica “ce presupune un startup online”? Imi poti da exemple mai concrete?

    Merci,

Comentează