MANAFU*

Abonamente Evensys

Cadouri pentru cei care isi pretuiesc gadget-urile


Eu tin la gadget-urile mele chiar daca nu le folosesc foarte mult. Vreau sa le pastrez in forma cat mai buna si ma refer aici strict la infatisarea lor. Urasc zgarieturile si uzarea. De aceea inainte chiar  de a-mi instala aplicatii pe noul telefon si pe tableta, am cautat sa le imbrac cum se cuvine. Folosesc pentru ele produse de la Huse Piele. Am inceput cu o husa de BlackBerry, un pic cam pretentioasa si nu tocmai pe stilul meu (genul “ingineresc”, de prins la curea), si am continuat cu husele pentru iPhone si iPad.

Primul produs incercat de mine a fost de la Piel Frama (Spania), un brand premium cu produse lucrate manual. Iti recomand acest brand daca vrei sa faci un cadou sefului. Spune-i si doua vorbe despre brand si iti va “aprecia pretuirea” si mai mult.

Pentru tableta am acum o husa de la Noreve (Franta), un alt brand de calitate. Produsele lor sunt bune drept cadou pentru parteneri de afaceri, colaboratori apropiati si in general pentru oameni pe care ii pretuiti cu adevarat. Cred ca in acest moment am cea mai buna protectie pentru iPad din cate am intalnit (la altii). Verificati deci si acest model.

Telefonul e protejat de o husa gen pouch de la Proporta (UK). Am ales pouch pentru ca obisnuiesc sa mai scap telefonul din mana sau mai bine zis, de pe diverse suprafete. Vorbim de un brand mai tineresc, ce se adreseaza celor care isi doresc un produs bun si nu neaparat din piele naturala.

Urmatoarea mea achizitie va fi o husa pentru Kindle.

2 comentarii

  1. Smile says:

    E super idee ca si cadou pentru un sef sau daca vrei sa impresionezi la un meeting ceva

  2. Ivan says:

    Eu unul am avut de-a face cu foliile de protectie Zagg si am ramas uimit de cat de bune pot fi.
    Chiar nu ma gandeam ca o simpla folie transparenta poate proteja atat de bine. Oricum, aici intervine si discutia modului de utilizare al dispozitivului. Pe mine ma enerveaza husele, carcasele, etc… Vreau sa le folosesc cat mai natural, cat mai “goale”, cat mai mici si cat mai simple…

Comentează