MANAFU*

Abonamente Evensys

Cele mai utile posturi despre Facebook in 2010

In primavara, ma intrebam: “Cat de mare va fi Facebook in 2010?“. Ziceam atunci pe nerasuflate ca vom ajunge la final de an la 3 milioane de conturi deschise in Romania. Cifrele oficiale se vor stabiliza in urmatoarele zile in jurul valorii de 2,2 milioane de conturi, iar la nivel mondial reteaua sociala a ajuns la peste 583 de milioane de conturi. Oricum, Facebook este in acest moment un fenomen la noi si oriunde. Asa cum am mai zis, nu am vazut alt produs online sa devina atat de popular intr-un timp atat de scurt.

Deunazi, am vazut la TV o reclama la guma de mestecat Airwaves care pe final de clip invita telespectatorii (subtil deocamdata) sa le viziteze pagina de Facebook. Ma astept ca marii advertiseri sa includa tot mai mult in anul ce vine Facebook in comunicarea lor.

Cum “Anul Facebook” continua si in 2011, am strans mai jos o colectie de posturi despre retea.

Profit de ocazie sa anunt ca am pornit o pagina speciala pentru acest blog pe Facebook. Ma / o gasiti la www.facebook.com/manafu.ro. Promit si alt continut fata de cel postat pe blog. (foto)

Postul face parte dintr-o serie de articole retrospective pe cateva domenii legate de social media, ce ofera informatii, idei sau trimiteri catre resurse utile.

3 comentarii

  1. alex grivei says:

    Ce crezi ca urmeaza dupa facebook? trebuie sa urmeze ceva, nu o sa fie facebook vesnic…e drept, e cel mai puternic si raspandit proiect online. Dar ce poate sa urmeze dupa el?

  2. Milogul says:

    Noroc ca exista facebook ca altfel eram foarte singur si m-as simti la fel cu 5000 de prieteni degeaba. E o piata de desfacere, nimic mai mult.:D

Comentează