MANAFU*

Abonamente Evensys

SeedMoney vrea sa investeasca in ideile transformate in proiecte la Launch48


Am vorbit putin cu Vlad Stan despre planurile SeedMoney si de ocazia de a investi in start-up-urile care vor fi create la Launch48.

Astazi este ultima zi in care se primesc inscrieri pentru idei (aici) si pentru a participa la crearea unui business (aici).

10 comentarii

  1. Radu Acsinia says:

    Am o mare intrebare… daca am inscris o idee azi, ce trebuie sa mai fac? Trebuie sa ma si inscriu la “inscriere launch 48”? Proiectele vor fi cumva filtrate, voi fi anuntat pe mail daca sa vin luni acolo?

  2. vLad says:

    man cum se cheama tema ta ?

  3. vLad says:

    e si normal , facuta de tine 🙂

    ma gandeam ca e ceva care se gaseste , m-ar interesa o tema asemanatoare, pentru un proiect 😀

  4. Alex says:

    Nu va investii nimic. Chiar credeti balaria?

  5. Alex, nu ma asteptam la un asemenea comentariu din partea ta! Este rautacios si gratuit si ma jigneste direct. Am vrut sa stii asta!

  6. Alex says:

    Nu am intentionat sa dau in tine. Faci o treaba excelenta cu evenimentele si lucrurile care ies din mana ta au o calitate foarte buna, comparabil cu cateva evenimente din afara.

    Problema care o am e cu ingerii astia si Venture capitalistii astia care nu prea lasa nimic in urma. Daca esti in trend cu stirea despre Groupon, au refuzat o oferta de 6$ miliarde de la Google, pentru simplul fapt ca vor sa lese un “legacy” (mostenire) un serviciu de calitate.

    Insa in Romania, un serviciu de calitate (sa zicem, exceptie Emag) nu am gasit. ZeList, Bucharest Hubb, eRepublik, eOk.ro si multe altele care nu imi vin in minte, etc. – toate sunt pe moment si trecatoare. E misto cat sunt pe trend, cat se baga bani in ele, cat scrie presa, dupa care totul cade intr-un derizoriu.

    E o crestere nenaturala, fortata, cu investitie de bani, fara o directie concreta. Daca proiectul nu dovedeste ca-si castiga singur painea din ceea ce intermediaza/rezolva/vinde – atunci nu are rost sa investesti in el, crezand ca va ajunge vreodata mare si va merge treaba. Doar un nebun ar face asta cu niste bani castigati cu sau fara sudoare …

    Toti facem proiecte, dar cate din ele se concretizeaza in lucruri care sa nu fie folosite doar la noi ci sa imbunatateasa viata tuturor celor care folosesc Internetul, aici si in afara …

    Piata din Romania nu e pregatita pentru calitate. Nici pentru cantitate. Faci ceva in Internet: atunci tre sa fie big, global, mind-blowing. Altfel e pierdere de timp.

    Sa speram ca proiectele Launch 48 vor fi interesante. For the moment insa, raman pesimist.

  7. ulise says:

    Cristian, nu mai pune la inima rautatile oamenilor care nu au inclinatie in domeniu, suntem alaturi de tine, oamenii inteligenti si puternici nu sunt rautaciosi ci ajuta.
    Continua sa ne aduci vesti bune si utile, te asigur ca sunt apreciate cum se cuvine.

  8. ulise says:

    Alex, te asigur ca daca un om are o idee stralucita si este un om de valoare inevitabil o sa ajunga acolo unde ii este locul, in top. Nu exista ghinionisti sau norocosi, profitori sau pagubiti exista doar pasiune si destin, cand te gandesti la bani la nivel de concept esti departe de succes, banii vin de la sine daca esti genial.

  9. Alex says:

    M-am simtit obligat Cristi, sa-ti raspund la topic cu un ReadWriteWeb: http://www.readwriteweb.com/start/2010/12/investing-in-alpha-geeks-hacke.php – din care citez: “Citing Tim O’Reilly, he writes that “Over our years watching the alpha geeks, we’ve concluded that many big technology revolutions don’t start with entrepreneurs, but with hobbyists having fun.”

    @ ulise: intr-adevar, n-am inclinatie. Know before speaking.

Comentează