MANAFU*

Abonamente Evensys

Rezolutii 2011

Daca ma uit in urma la 2010, pot spune – rasufland linistit – ca a fost un an bun. Dupa doi ani turbulente economice, imi va lua ceva timp pentru a redefini ideea de “un an foarte bun”, mai ales ca si 2011 e prevestit ca an de criza. Dar nu ma plang. Sunt multumit de 2010 si ma pregatesc pentru 2011. Am inceput de fapt inca din decembrie sa imi fac planurile pentru anul acesta, deci exista cateva semne bune personale.

Ca in fiecare an, pe 4 ianuarie, imi public pe blog rezolutiile pentru noul an. Pastrez ideea de anul trecut, de a le grupa in jurul unor cuvinte cheie. Am ales 3 cuvinte si de data aceasta.

PERFORMANTA – Cred ca 2011 va fi mai bun doar daca voi reusi sa ma concetrez pe obtinerea unor rezultate deosebite. Practic, trebuie sa depasesc tot ce am realizat in 2010, insa in acelasi timp sa reduc si din efortul depus. 2009 si 2010 au fost adesea epuizanti. A fost de lucru si eu am muncit. Dar asta nu este totul, iar performanta inseamna si o planificare mai buna a lucrurilor.

PREMIUM – Ma consider unul dintre pionierii domeniilor in care activez si cred ca am destula experienta relevanta. Toate acestea cantaresc in general destul de mult, asa ca mi-am propus sa cresc valoarea actiunilor mele. Ceea ce se leaga natural si de PERFORMANTA, si de urmatoarea rezolutie.

PERSONAL – De la inceputul rezolutiilor mele am cautat sa ating work-life balance. In fiecare an, mi-am propus sub o forma sau alta sa gasesc mai mult timp (cu adevarat) liber in afara muncii mele, care – din pasiune – ma poate tine conectat la nesfarsit la calculator. PERSONAL inseamna atat de multe lucruri pentru mine, incat am hotarat ca anul acesta sa nu aleg ceva specific, ci sa fac efectiv ceva pentru a echilibra balanta. (foto)

Comentează